rush 16-03-2007

Alsof het fashion-gehalte op de RUSH avonden nog niet hoog genoeg is, komt het vrijdag 16 maart in de Rotterdamse Off_Corso met een expositie van een jong Rotterdams fashion bedrijf genaamd Gorilli. Hitmeester Don Diablo, DJ-youngster Philip Young en resident Jaziah zullen in de grote zaal het Rotterdamse fashion geweld met Raw Urban Sexy House ondersteunen. In de Raw Urban Sexy Hiphop zaal zorgen de op dit moment succesvolle producer O.Boogie en resident Cream samen met MC Madd Son, voor de beats van de straat. Om de avond nog meer fashion vitaminen in te spuiten, zal ook Joey Elgersma met zijn strak gestylede modellen weer duidelijk aanwezig zijn.

In februari was de Off_Corso totaal getransformeerd tot een grote boksarena. De dansvloer was één grote boxring waar modellen van Joey Elgersma helemaal los gingen tegen elkaar maar ook op de House-tunes van Don Diablo, Victor Coral en Jaziah. Deze maand zal de focus meer ng méer dan normaal gericht zijn op Fashion.

De nieuwe host van de maandelijkse Rotterdamse RUSH editie vertelde eerder al dat haar perfecte RUSH er als volgt uit ziet: ,,Mijn ideale RUSH in de Rotterdam is nóg meer geïntegreerd met het leven en de mensen in Rotterdam. Dat veel actieve, jonge, bedrijvige, ondernemende, creatieve mensen uit Rotterdam onderdeel uitmaken van de avond. Bijvoorbeeld jonge modeontwerpers die hun werk kunnen laten zien, of kunstenaars die hun doeken exposeren in de lounge.” Dat dat geen gebakken lucht is, zal dus vrijdag 16 maart gaan blijken. Trisha Pothoff heeft namelijk het creatieve Rotterdamse Gorilli (www.gorilli.com) uitgenodigd om hun exclusieve kledingmerk ‘ADDICT’ voluit te showen aan het grote publiek in de Off_corso. ADDICT is een modieus underground merk uit Engeland die zich richt op het lifestyle segment voor dames en heren. ADDICT is stoer, trendy en functioneel. De kleding heeft een mooie fit en voor de prints wordt samengewerkt met vooraanstaande grafische kunstenaars uit diverse landen. De afgelopen seizoenen knalden ze overtuigend met T-shirts, limited editions, petjes, cargo broeken, en hoodies en jassen met allover prints en uitritsbare hoods de wereld in. Sommige producten waren binnen enkele dagen uitverkocht!

Op 16 maart komt RUSH weer met een sterke lineup van Don Diablo, Jaziah en Philip Young in de grote zaal. Vooral Philip Young is opvallend, hij stond nog niet zo vaak in Rotterdam. Het grootste talent van de DJ-stal 1 Management, van de Nederlandse Housekoning Erick E, maakt grote sprongen. Binnen een jaar tijd, waar eerst nog weinig mensen hem kenden, heeft hij zich een weg naar boven gedraaid en staat hij nu op alle grote Housefeesten en festivals. Met zijn clash van Electro-, deep-, Minimal- en Sexy House zijn zijn sets lekker divers en alles behalve monotoon. Op het Oud & Nieuwfeest van Chemistry in de PTA dit jaar lootste hij om 24:00 uur het publiek naar een ongekende climax en tevens het nieuwe jaar in.

In de lounge ligt zoals altijd natuurlijk de aandacht bij de HipHop, R&B en Soul. Cream en O.Boogie zullen daar de expositie van Gorilli’s ‘Addict’ kledinglijn vorm geven met het geluid dat past bij de het Rotterdamse kledingmerk: de Hiphop die je overal hoort in de straten van Rotterdam. Met name O.Boogie is de laatste tijd erg aan het scoren met zijn producties, waaronder een remix van Nas’ ‘Hope’. Check zijn muziek op www.myspace.com/oboogie. Cream en O.Boogie hebben samen een brede sound, waar alle stijlen voorbij komen, en vooral veel (Rotterdamse, Nederlandse) Nederhop uit de speakers knalt van de vernieuwde lounge van de Off_Corso.

Koop het kaartje voor RUSH vrijdag 16 maart in OFF_Corso, Rotterdam op de Chemistry website! Zo ben je altijd verzekerd dat je niet voor een uitverkochte deur staat, dat je niet in de rij hoeft te staan en dat je voordeliger uit bent.

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.off-corso.nl
http://www.chemistry.nl