dig deeper 10-02-2006

Vrijdag 10 Februari presenteert Panama een hele bijzondere avond. Een van de grootste deejays ter wereld komt dan een soloset draaien in de Amsterdamse Panama. De uit Engeland afkomstige Danny Howells geeft acte de presence met een exclusieve 6 uur set. Dit nieuwe concept met als titel “Dig Deeper” is een initiatief van Danny Howells zelf. Na talloze deejay sets van 2 uur die hem muzikaal beperken heeft Danny besloten om via een eigen concept meer solosets te doen. Via deze solosets heeft Danny meer muzikale vrijheid. Vrijheid die hij artistiek gezien hard nodig heeft. Hij is immers wereldwijd beroemd en geroemd om zijn eclectische smaak. Zo mixte hij onlangs nog de nieuwste Choice CD. De succesvolle en alom gerespecteerde Azuli compilatie serie waar de favoriete underground classics van ‘s werelds meest gerespecteerde deejays te horen zijn. Dig Deeper is iets waar Danny zelf reikhalzend naar uitkijkt. “Its what I enjoy the most and it can be the most rewarding experience as a dj which is why I look forward to this ” aldus Danny.

De sympathieke Engelsman, die overigens vaak in Amsterdam is, graaft voor de gelegenheid extra diep in zijn immense en unieke platencollectie. Hierdoor kan men een meer experimentele set verwachten. Een bredere set, een mix van oud en nieuw. Naast deze absolute topdeejay draaien er twee Nederlandse talenten in de studio van Panama. Fransesco Pico, resident van o.a. Earth, en Onno, eveneens resident van Earth en actief op Little Mountain Recordings draaien de nieuwste “cuttin edge” house platen.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een nu al onvergetelijke avond. Deze avond is de Nederlandse première van Dig Deeper welke na 10 februari nog drie keer in de Panama terug keert. Na de succesvolle “Bedtime Stories” party op de Ocean Diva met o.a. Deep Dish als special mystery guest komt organisatiebureau Too Dutch nu met een indrukwekkende opvolger. Zorg dus dat je er bij bent 10 februari.

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.panama.nl