one80 14-01-2006

Na de succesvolle kick-off van ONE80 is het zaterdag 14 januari tijd voor de tweede editie van deze hippe clubavond. Elke tweede zaterdag van de maand zal dit innovatieve concept Sinners aandoen als zijn ‘Heaven of House’. Het is geheel anders dan iedereen gewend is, want de koers is zogezegd 180 graden gedraaid!

De feestgangers die bij de geboorte van ONE80 aanwezig waren, hebben kunnen genieten van opzwepende en verfrissende housesounds. ONE80 staat namelijk garant voor innovatieve en originele house die de Sinners op zijn grondvesten zal laten schudden. House heeft het weer voor het zeggen in de Sinners! De dj’s waar ONE80 mee samenwerkt zijn met veel zorg geselecteerd en zullen het publiek tot een absoluut hoogtepunt brengen.

Voor de tweede editie van ONE80 op zaterdag 14 januari heeft de organisatie o.a. de dj’s Brian S (hosted by mc Dart), Madskillz, Andy Callister, Julian Marcus en Goodgrip weten te strikken. Zij zullen één voor één de dj booth betreden om jullie te doen laten dansen tot in de kleine uurtjes. Allemaal zullen ze het publiek versteld laten staan met de naar meer smakende sets. Vette beats en opzwepende platen staan centraal bij ONE80.

Buiten is het koud en guur maar binnen in de Sinners zal het een warme, muzikale, originele en sfeervolle nacht te worden

Kaarten voor dit feest zijn te koop voor een bedrag van 12,- EUR aan de deur van Sinners. De deuren gaan om 23.00 uur open. Check www.one80.nl voor de laatste info en foto’s. Sinners is te vinden in de Wagenstraat 3 te Amsterdam.

Location

Sinners
Wagenstraat 3-7
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.one80.nl