smls good night 11-11-2005

Na SML Agency’s Showcase komt SML Agency met een tweede event: “SML’s Good Night”. Op vrijdag 11 november is de dag dat het lichtje van SML’s Good Night branden mag … in Hotel Arena Tonight.
Deze avond staat in het teken van a big Smile, goede Muziek en een hoop Lol

De charmante Miss Nine opent deze Good Night en zal zich wat betreft platenkeus meer van haar progressievere kant laten zien. Evenals het dj en producersduo Proluctors, a.k.a. Hendrik van Duivenboden en Robert Vreken. Proluctors zijn een aantal jaren geleden begonnen met het maken van groovy/progressive muziek en werken veel samen met Matthew Dekay. Hun producties staan o.a. op ‘State of Trance’ van Armin van Buuren en Tiësto’s cd ‘In search of sunrise 4’ .

“Electronicpoprockdance” is, naast een mooi woord voor ‘galgje’, al een begrip op de dansvloer en onlosmakelijk verbonden met Jesse Voorn. Muziek zit de familie Voorn zeker in het bloed (Joris Voorn is zijn broertje) en dat zal Jesse ook deze avond weer laten zien en horen.

Met Max Morèl achter de draaitafels staat de boel binnen no time op zijn kop. Max is o.a. resident van Gloss, Co2 parties en van FCA Music’s “Grand Cru” in de Winkel van Sinkel. Ook staat het buitenland nu al flink om deze energieke jongeman te springen.

De special guest van de avond is een zeer gerespecteerde dj en procucer. Hij draait over de hele wereld en produceert voor vele labels. Enkele voorbeelden van producties zijn o.a het album
’The Inner Sanctuary Sessions’, ‘Lose Control’ (Bedrock) en de best verkopende plaat van 2002 ‘New York, New York’. Zijn sound loopt uiteen van club tot techno, van progressive tot breaks, met altijd een goede dosis funk, hij is namelijk ooit begonnen als dj Funkateer. Nieuwsgierig naar de special guest? Zorg dan dat je er 11 november bij bent!

Om 23.00 uur wordt het startsein gegeven voor a Good Night. Kaarten kosten 15 euro en zijn alleen op de avond zelf te krijgen aan de deur van Hotel Arena Tonight, ’s Gravesandestraat 51 te Amsterdam. Er is dus géén voorverkoop. Rond 04.00 uur is het tijd om GoodNight te zeggen, want dan is het de hoogste tijd. Voor alle overige informatie kun je terecht op www.sml-agency.com

Location

Hotel Arena
's Gravesandestraat 51
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.sml-agency.com