Deflux bestaat 2,5 jaar; reden genoeg voor een feest en het wordt een massive one. Voor deze speciale editie, die voor het eerst in de grote zaal van Doornroosje wordt gehouden, hebben we Nederlands trots uitgenodigd: Black Sun Empire. Dit Utrechtse drum & bass collectief zijn met hun technoide sound uitgegroeid tot de vaandeldragers van de Nederlandse drum & bass. Op deze avond zullen zij Nijmegen aandoen voor hun Cruel & Unusual tour waarmee ze deze maanden door de wereld trekken.
Verder de return of Thumpa, mede-oprichter van de Ramshackle Kru. Hij zal deze avond weer zijn skillz bewijzen en de zaal eens lekker opwarmen voor BSE.
Uiteraard zullen ook de rest van de Shacklerz aanwezig zijn. Mr Sophistication zal deze avond openen met een portie vadsige nu-skool-breakz en de avond zal worden afgesloten met een b2b set van DCV, Chillious en Krimi.
Ook aanwezig is onze vaste Vj Slof om de vetste visuals uit die beamer te pompen en zal de avond gehost worden door Mc Bigz…yeaaaaahhhhh.
Wij willen graag iedereen bedanken die ons geholpen heeft met Deflux: Dj’s, Vj, Mc’s, Deco mensen en natuurlijk de party crowd; YOU KEEP US ALIVE!!!!
Join our birthday and come 2 party!!!!!

Location

Doornroosje
Groenewoudseweg 322
Nijmegen, Nederland

Lineup

http://www.doornroosje.nl
http://www.defluxdnb.nl
http://www.ramshacklerz.sector024.nl
http://www.blacksunempire.nl