voltt 06-08-2005

Op zaterdag 6 augustus zal er op de befaamde en beruchte MS Stubnitz een eenmalige editie van Voltt plaatsvinden. Deze 80 meter lange voormalige Oost-Duitse zeetrailer uit 1965 doet momenteel dienst als cultureel platform en zal op 6 augustus het decor zijn voor een speciale zomer editie van Voltt.

De MS Stubnitz is met zijn industriĆ«le en mystieke voorkomen een perfecte locatie voor Voltt en ook de ligplaats aan het dok aan de oude NDSM scheepswerf ademt een en al sfeer en historie uit. Er zullen drie music area’s zijn waaronder een open air bovendeck met de kwalitatieve Voltt beats in de buitenlucht!

We hebben besloten om voor deze avond met een “secret line up” te werken. Dit zal betekenen dat we de line up pas op de avond zelf bekend zullen maken. Een van de redenen hiervoor is dat er maar 350 tickets verkrijgbaar zijn. We kunnen je wel alvast verklappen dat de line up hoogstaand en met internationale allure is. Je bent dus gewaarschuwd van tevoren!

Zoals we al eerder aangaven zullen er voor deze avond maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn; 350 welteverstaan. De kaartverkoop voor de Voltt zomer special gaat op woensdag 20 juli van start en de kaarten zullen 15,= gaan kosten. Wees er dus op tijd bij! Meer informatie over deze avond is te vinden op www.voltt.com

Location

MS Stubnitz

Nederland

http://www.voltt.com
http://www.stubnitz.com
http://www.bartskils.com
http://www.55dsl.com