motion 16-07-2005

Tijdens de vorige editie van Motion werd afscheid genomen van de prachtige kerkzaal en gezellige tuinzaal van Hotel Arena Tonight. Emotion Productions B.V. heeft er namelijk voor gekozen om de volgende edities van deze succesvolle clubavond te organiseren in Panama te Amsterdam. Op zaterdag 16 juli zal op gepaste Motion-wijze de nieuwe locatie worden ingewijd met niemand minder dan John Digweed!

John Digweed heeft eigenlijk geen introductie nodig. Toch is een opsomming van wat feiten over deze dj indrukwekkend. Hij begon eind jaren ’80 met draaien en ontwikkelde al snel een nieuwe sound: “epic house”. Begin jaren ‘90 kwam de allereerste dance-mix cd (Renaissance) van zijn hand (en die van Sasha). Zijn progressive geluid werd in de jaren ’90 steeds soulvoller. De vrijdagavond van Digweed en Sasha in Twilo (NYC) en de Bedrock avonden die hij organiseerde in de Londonse club Heaven groeiden uit tot een fenomeen. De dj zelf trouwens ook. Al jarenlang is hij niet meer weg te denken uit de top 10 van verschillende dj-lijsten. John Digweed is samen met Sasha het synoniem voor intelligente progressieve dancemuziek.

Naast John Digweed wordt er nog een dj ingevlogen: Derek Howell. Op aanraden van John pakt hij zijn koffers in de States om bij Motion een set te draaien. Van dichterbij komen de Proluctors en de Motion residents Miss Nine en Sem Sonic. Daarnaast is zoals altijd Vision Impossible aanwezig om Panama te decoreren met graphics. Motion verhuist dus naar een nieuwe locatie, inhoudelijk zal er weinig veranderen: Je kunt het beste verwachten qua
line-up, aankleding en entertainment.

Kaarten voor Motion op 16 juli kosten 20 euro (excl. fee) in de voorverkoop en 25 euro aan de deur. De kaarten zijn te koop via BEEP! (www.beep.nl), Amsterdams Uitburo (www.aub.nl), Hotel Arena (receptie) en Clubwearhouse (Spuistraat 250). BEEP! heeft een speciale summer sale actie: Bij de eerste 100 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kun je terecht op www.club-motion.nl.

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.club-motion.nl

Comments

 • Goedie

  Goedie

  12 June 2005

  Digweed weer in Nederland, leuk :)

 • kwab

  kwab

  12 June 2005

  Digweed weer in Nederland, leuk :)

  Ook op Extrema dezelfde dag.

 • Ro

  Ro

  12 June 2005

  Miss Nine!
  :onekiss:

Comments are closed