motion 25-06-2005

Zaterdag 25 juni organiseert Emotion Productions B.V. weer een nieuwe editie van Motion. Evenals het zeer geslaagde feest in april ter ere van Motions 2e verjaardag, zal de komende editie ook een groots feest worden. Zo zijn onder andere de heren van Futureshock aanwezig. En natuurlijk kun je weer alle denkbare extra’s van Motion verwachten.

De hoofdact is het uit Birmingham afkomstige duo Futureshock. Deze twee vrienden begonnen in 1999 met het uitbrengen van platen onder hun eigen label Urban Hero. Niet lang daarna strikte houselegende Terry Farley ze voor zijn Junior Records label. Hun sound, te omschrijven als futuristische progressive house, bleef niet onopgemerkt: Moby, Underworld, Jennifer Lopez, Roger Sanchez en de Chemical Brothers zijn slechts enkele voorbeelden van artiesten die geremixt werden door het duo. In 2003 kwam het ijzersterke debuutalbum Phantom Theory van Futureshock uit en in 2004 trad het duo met een schitterende live-set op in een uitverkocht Paradiso.

Maar natuurlijk heeft Motion nog meer top-acts in de planning staan voor dit feest. Zo is de beeldschone Miss Nine weer achter de draaitafels te vinden, DJ Mason draait een plaat en speelt tegelijkertijd viool (!), Sem Sonic heeft een back-to-back set in gedachte met Eddy Good (Kiev), Kozzmann opent wederom op Motion, en tot slot is Dennis Ruyer ook van de partij. Naast al dit muzikale geweld, kun je uiteraard van Motion weer een prachtig gestylde locatie verwachten, visuals van Vision Impossible en entertainment waar je U tegen zegt.

Kaarten kosten 19,50 euro (excl. fee) in de voorverkoop en 22,50 euro aan de deur. De kaarten zijn te koop via BEEP! (www.beep.nl), Amsterdams Uitburo (www.aub.nl), Hotel Arena (receptie) en Clubwearhouse (Spuistraat 250). BEEP! heeft een speciale spring sale actie: Bij de eerste 100 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kun je terecht op www.club-motion.nl.

Location

Hotel Arena
's Gravesandestraat 51
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.club-motion.nl
http://www.hotelarena.nl