t-dansant 19-06-2005

De maand juni is in aantocht en dat betekent voor Loveland traditiegetrouw BBQ, rondvaarten, terras in de zon; dus Smits Koffiehuis.
Op zondag 19 juni 2005 zal T-Dansant op deze plek neerstrijken en de koffie en gebak van het Koffiehuis vervangen voor cocktails, decoratie en lekkere muziek.

Voor deze zomer editie zullen residents dj Godard, Roog en Marnix hun interpretatie van de zomer aan je laten horen. En dj Antoine (CH) laat de alpenweiden in Zwitserland voor wat ze zijn en zal een soulful set komen draaien.

Buiten op het terras zal Sander Hucke de zwoele zomeravond nog zwoeler maken. Ook het Haarlemse label G-Rex zal hier haar opwachting maken; Nu-jazz producer en gitarist Camiel zal zijn songs van zijn nieuwe album ‘On a day like this’ ten gehore brengen en Gregor Salto zal met soul, latin en jazz in de stijl van zijn nieuwe compilatie cd ‘Solaja Session 2’ de langste dag van het jaar bejubelen.

Bij de art club kun je leren hoe je je eigen ijs kunt maken met allerlei verse vruchten en andere heerlijke ingrediƫnten.

We hopen jullie allemaal te zien bij Smits Koffiehuis.

Tot de 19-de!
Loveland Crew

De voorverkoop van T-Dansant start dinsdag 24 mei as.

Musique de Danse
Antoine (CH)
Roog
Marnix
Godard

Musique d'Ambiance
Camiel LIVE! (avec l'album On a day like this)
Gregor Salto (avec l'album Solaja Sessions 2)
Sander Hucke

Location

Smits koffiehuis
Stationsplein 10
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.loveland.nl