dutchtechno 25-03-2005

Op goede vrijdag 25 maart is er weer een nieuwe editie van Dutchtechno in de Akhnaton. Na het succes van de dj contest van vorige keer hebben we besloten om dit keer wederom een contest te houden en fris techno talent een kans te geven. De deelnemers zijn: Sinn, Richi, Xena, Zix en Keno. De winnaar van de contest zal prime time op het volgende Dutchtechno event draaien.

Steve Mulder is de winnaar van de vorige contest en zal wederom bewijzen een groot talent te zijn. Met zijn strakke mixtechniek en swingende platenkeuze krijgt hij iedereen aan het dansen.

Ook zal Dutchtechno resident Kick D. wederom van de partij zijn. Zijn naam is op steeds meer flyers terug te vinden. Zo draaide hij onlangs nog samen met Marco Remus en Jan Liefhebber en warmde hij de grote zaal op tijdens de finale van de TWSTd dj contest in Paradiso Amsterdam.

Miss Wendy is wellicht de vreemde eend in de bijt, maar ze is steeds vaker terug te vinden op techno feesten. Dit keer maakt ze haar debuut op Dutchtechno, laat je verrassen!

De Akhnaton zal op z'n Hollands worden aangekleed met o.a. een vers grastapijtje. Ook de visuals, verzorgd door VJ Joozzy, zullen daaraan bijdragen. De entree bedraagt slecht 5,- euro en er is geen voorverkoop. Wees er snel bij, want de laatste keer was het uitverkocht!

Location

Akhnaton
Nieuwezijds Kolk 25
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.dutchtechno.com