We zijn trots mede te delen dat op vrijdag 27 mei de Arenazaal van de City Hall getuige zal zijn van een gloednieuw concept in hartje Utrecht: Deflect.
Het is alweer een tijd geleden dat de Arenazaal als Technolocatie fungeerde. Hoog tijd om daar verandering in te gaan brengen. Het donkere, intieme en sfeervolle karakter zal er absoluut aan bijdragen deze avond tot een succes te maken.

Letterlijk en figuurlijk ondergronds, en daar zal de muziek ook naar klinken. Dit concept is als pure liefhebberij ontstaan en heeft het vizier gericht op artiesten die niet vaak te bewonderen zijn in Nederland, gemixed met Nederlands talent. Deze lijn willen we de komende tijd blijven doortrekken om zo menigeen te verrassen met vernieuwende namen.

Deze eerste editie omvat een mix van bekend en onbekend en nationaal en internationaal. Verwacht een opbouwende avond in de donkere, energiek ritmische wereld van de Techno. Na enige voorbereiding presenteren wij met een brede glimlach op het gezicht de line up:

Inigo Kennedy (Asymmetric/UK)
Eindelijk. Na een afwezigheid van maar liefst 6 jaar in Nederland kijken we er naar uit Inigo Kennedy weer te kunnen bewonderen. Met bijna 100 releases op zijn naam, en labeleigenaar van zijn eigen Asymmetric, verwachten wij een reis door de tijd - met zijn vingervlugge 3-decks techniek - van oud naar nieuw werk. We zijn trots deze naam in huis te hebben en verwachten een onvergetelijk explosieve set van hem te horen.

Kemiko Surimi (Polarise/BE)
Uit België hebben we Polarise member Kemiko Surimi weten te strikken. Een liefhebber van vooral ritmisch donkere Techno en geliefd en gewaardeerd in België, is nu op de goede weg om het in Nederland verder te gaan schoppen.

Charlton [LIVE] (Braindrain, Sub-Culture)
Charlton begon in 1998 met draaien en in 2002 met produceren. Dag in dag uit oefenen, iets wat zich heeft laten uitbetalen in oa. optredens op Sub-Culture en Night of Techno. Binnenkort gaat zijn eerste EP verschijnen op zijn eigen Braindrain Records en dat zal zeker niet de laatste zijn … Deze talentvolle DJ/Producer gaat het publiek trakteren op een zuiver offbeat georienteerde Live-act.

Akkachar (Braindrain, Deflect)
Dit opkomend talent zal de toon van de avond meteen zetten in zijn openingsset. Hij timmert momenteel hard aan de weg, zo komt in 2005 zijn eerste release uit op Braindrain Records. Verwacht industriële ritmes met diepe beats van deze resident.

Dystorsion (Defqon.1, Eclips, Deflect)
Al geruime tijd staat deze DJ bekend om zijn liefde voor de Birmingham sound in combinatie met donkere soundscapes en Ambient. Hij heeft naamsbekendheid opgedaan op evenementen als Defqon.1, Eclips & Dutchtechno. Verwacht veel oude platen met diepe, slepende beats die elkaar opvolgen in een opzwepend ritme.

In de Lounge kan men lekker afkoelen met een drankje in de hand onder het genot van experimentele electronische geluiden op de achtergrond.

Location

CityHall
Stadshuisbrug 3
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.deflect.nl