Vanavond zal Koelekikkers op uitnodiging van Full Spectrum met een aantal Rotterdamse en Haagse dj’s het Ekko-cafe onveilig maken met een mix van disco, chicago, house en detroit.
Line up:
Tako (c-b-s) >> Tako is vermaard om zijn mixtapes voor internetstation The Cybernetic Broadcasting System. Eerder draaide Tako op avonden met Daniel Wang en I-F. Hij staat dan ook ten allen tijden garant voor een dikke set disco en protohouse.
Raoul (syncom Data) >> Raoul is samen met Nukubus het duo Syncom Data en verantwoordelijk voor diverse releases op het illustere Bunker label.
Funknoir (Koelekikkers) >> Dit duo verkent samen de weg van Chicago, Detroit en Berlijn met uitstapjes naar New York en Parijs en zijn zij te bewonderen op diverse avonden in Nederland. Verwacht een een spannende brouwsel van vette disco, gruizige electronica, ass kickin chicagotracks en Detroit melancholica.
Bas roR (Kubra) >> Geroemd om zijn muzikaliteit heeft hij kort geleden onder de naam Kubra (met dj T!M) zijn eerste release uitgebracht op het sublabel van Clone: Frustrated Funk. Bas roR staat garant voor een prachtige detroit sound, die nostaligisch aanvoelt al de releases van As one en B12.

Location

Ekko
Bemuurde Weerd WZ 3
Utrecht, Nederland

http://www.fullspectrum.nl
http://www.ekko.nl
http://www.koelekikkers.nl