Sickboy (B, LIVE, MILKPLUS.WIDERSTAND.ORG)
Jurgen Desmet raast als Wodan op speed door de zalen van de ondergrondse met zijn compromisloze donderstormen van razende beats en snoeiharde samples. Een van de groten van de Belgische breakcore-scene, onlangs met een album "Shake Hands with a Clenched Fish" uit op Tigerbeat6. Niet voor mietjes!

Droon (B, LIVE, WWW.DROON.ORG)
Jonge Gentenaar, naast een kei in het laten van bilaterale okselscheten en het overschatten van zijn eigen kwaliteiten ook een geweldenaar uit het laaglandse breakcore-circuit. Als een superbetonmixer vermaalt hij alles wat hem voor de voeten loopt tot pulp, om die langs de andere kant met hoge snelheid weer buiten te laten komen als een soundtrack voor de doven en slechthorenden.

Abe Duque (VS, WWW.DISKOB.COM, WWW.GIGOLO-RECORDS.DE)
Alias Kirlian, Super Secret Symphony, New York Trance King en Monkey Spank. Onder andere. Bezig baasje dat op geen enkele manier beperkt wil worden in zijn stijlkeuze en uitblinkt in alles van ambient via Latin electronica en house tot knetterende techno. Werkt veelvuldig samen met mannen als Richard Dorfmeister, Jimi Tenor, Patrick Pulsinger, Luke Slater, DJ Hell en Blake Baxter. Triomfeert al jaren met een verschroeiende mix van techno en disco-salsa in clubs waar de zon niet schijnt voordat meneer Duque het zegt. Laatste wapenfeit: soloalbum "So Underground It Hurts" op Deejay Gigolo.

Voor 00:00 uur 6 euro entree.

Location

Petrol
d'Herbouvillekaai 21
Antwerpen, Belgiƫ

http://www.5voor12.be/petrol