T. (D, WWW.PHYSICAL-MUSIC.COM)Voormalig breakdancer die eind jaren 80 door het acidvirus werd besmet door Sven Väth himself. Oprichter van Groove Magazine, radiomaker, medeoprichter van Get Physical Music en vaandeldrager van de electro-house (door hen die het kunnen weten ook wel "Vet Geluid" genoemd). Zijn twee laatste wapenfeiten "Radiator" en "Time Out" veroorzaken extatische taferelen in da clubs. Nieuwe release: Get Physical labelcompilatie "Full Body Workout".

Booka Shade (D, LIVE, WWW.PHYSICAL-MUSIC.COM)
Het duo verantwoordelijk voor de meeste producties op Get Physical (M.A.N.D.Y., DJ T., Sunsetpeople…). De twee hebben ook tijd voor zichzelf genomen met "Memento", een album vol schemerige minimal en electro-house en een paar ferme scheuten acid en soundscapes. Live stellen zij het album voor aan de hand van exclusieve visuals en zelfgemaakte filmfragmenten.

Monica Electronica (NL)
Voormalig danseres, assistent-regisseur en Nachtzuster, nu Electronation- en Floorfillers-resident en samen met Josz Lebon aanstichtster van de electritalodiscorockgolf in Rotterdam en omstreken. Houdt haar vinylverslaving op peil door over de hele wereld te draaien, en is een graaggeziene gaste in Petrol.

Josz Lebon (NL, WWW.BRAUNBLEKBLU.COM)

Voor 00:00 uur 6 euro entree.

Location

Petrol
d'Herbouvillekaai 21
Antwerpen, België

Lineup

http://www.5voor12.be/petrol

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    22 February 2005

    aanwezig!

Comments are closed