De laatste editie van ROCKIT is alweer een dikke maand geleden. Toen waren het Johannes Heil en Frank Lorber die speciaal te gast waren om de Cocoon-stal te vertegenwoordigen en deden dit dan ook met verve. Voor de tiende editie (een na laatste voor het zomerseizoen) beginnen de invloeden van het festivalseizoen ook bij ons merkbaar te worden. Zo draaien alle DJ’s van deze editie De tiende editie op het FREE YOUR MIND Festival en op het ROCKIT DANCE Event.

Net als de voorgaande editie heeft deze avond wederom Duitse inbreng: Miss Yetti, mede-eigenaar van het Gold&Liebe platenlabel, zal 26 maart voor het eerst in de Winkel van Sinkel te horen zijn. Bart Skils, bekend van Outland, Traffic Voltt en Mono, maakt het Nederlands-Duitse een-tweetje compleet.

Henrietta Schermall, want zo heet Miss Yetti in het dagelijks leven, is in 1992 begonnen met draaien in Keulen. Niet veel later begon ze met het maken van eigen producties, wat geen onverstandige zet was: bijna al haar producties werden goed ontvangen en leverden haar optredens op op de grotere feesten in Duitsland, zoals Mayday. Vanaf toen ging het balletje pas goed rollen en was Keulen te klein voor haar ambities. Haar verhuizing naar Berlijn (wie woont er niet?) was dan ook een logische stap. Daar is ze altijd druk bezig gebleven (eigen label, nog meer producties, nog meer DJ-gigs) en zal dat ook de komende tijd nog blijven: haar nieuwe album staat ei! nde van dit jaar gepland.

In 1999 werd ze door het vooruitstrevende magazine “Raveline” uitgeroepen tot de beste vrouwelijke Duitse DJ.

Ook met Bart Skils gaat het de laatste tijd steeds beter. Traffic toert lustig door het land en Bart zelf laat overal waar hij draait een indrukkende stempel achter. Mede hierdoor is zijn ster behoorlijk rijzende en is het een logische stap om hem weer uit te nodigen bij ROCKIT.

En een ROCKIT zou een ROCKIT niet zijn zonder zijn resident; Benny Rodrigues. Benny maakt de avond in de statige Winkel van Sinkel compleet. Eigenwijs, enthousiast, maar bovenal onnavolgbaar. Benny Rodrigues draait op 26 maart een vroege set. Kom dus vroeg om teleurstellingen te voorkomen!

De andere vaste waarde van ROCKIT, Robbie303, is natuurlijk ook weer van de partij. Robbie303 die zijn naam dankt aan de zelfgebouwde 303's die gretig aftrek vonden in het verleden bij de diverse prominente producers in binnen en buitenland, weet keer op keer de juiste snaar t! e raken in onze "sub"-area en een feestje te bouwen met een mix van oude en nieuwe klassiekers.

Ook voor deze editie van ROCKIT zijn er kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar. Mocht je te lui zijn om naar een Ticketbox-outlet te lopen, je kan voor dit feest nu ook kaarten via je mobiel bestellen bij Beep! Exclusief fee kosten een bewijs voor entree 10,-. Aan de deur ben je 13,- kwijt.

Location

Winkel van Sinkel
Oudegracht 158
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.fca-music.nl