rise 28-01-2005

De aftrap van het nieuwe jaar is voor alle Lovelanders goed begonnen met ‘A Brand New Year’ in de Beurs van Berlage. Na alle toeters en bellen van dit festijn wordt het nu weer tijd voor een onvervalst knallende Rise! Op vrijdag 28 januari trapt Loveland het jaar af met de eerste van veel fantastische feesten.
In het vertrouwde Hotel Arena staat zoals je van Rise gewend bent een bijzondere en uitgebreide line-up voor je klaar. Twee Nederlandse helden in de gedaantes van Joris Voorn (Live) en Michel de Hey zullen de Kerkzaal op hun kop zetten. De Franse dj Oxia gevolgd door Frederik Abas en Marnix zullen ook in deze zaal hun platenkoffers openen.
In de Tuinzaal zullen Loveland’s residents Roog, Godard en Sebastien Leger (FR) van zich laten horen.

Voorafgaand aan het feest is er een diner in Todrink in Hotel Arena voor zo’n 150 gasten. Het 3 gangen- 3 keuze diner kost ¤ 45,- pp inclusief feest en vindt plaats tussen 20.00 en 23.00 uur. Je kunt hiervoor reserveren via info@loveland.nl.

De deuren van Tonight gaan om 23.00 uur open voor het feest.
En voor degenen die behoefte hebben aan een beetje nostalgie is er de Oud-Hollandsche levensgrote Spiraaltest op de zolder van Hotel Arena. De winnaars maken kans op een VIP treatment.

Woensdag 12 januari start de kaartverkoop bij de bekende voorverkoopadressen.
Tot Rise, tot de 28ste!

Location

Hotel Arena
's Gravesandestraat 51
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.loveland.nl