intiem event

Zaterdag 29 januari gaat een nieuw dance concept van start in Den Haag; Intiem-event.
Op deze avond barsten de grotten van de Catacomben goed los, want dan start de eerste editie van Intiem-event. Met een line-up die er niet om liegt, belooft deze eerste editie meteen een onvergetelijke te worden.

Op de openingseditie zal niemand minder dan Matthew Dekay zijn opwachting maken in Den Haag. Samen met Stef Vrolijk & de 16 Bit Lolita’s is dit een line-up om trots op te zijn. De line-up wordt gecompleteerd door Intiem-event’s resident dj Taco.

Matthew Dekay
29 januari is een primeur; Matthew Dekay maakt dan zijn entree in Den Haag. Deze dj / producer heeft in november de waardering gekregen die hij verdient met zijn Essential mix op BBC’s radio 1. Hiermee zet hij zich definitief op de kaart voor menig dansliefhebber.
Met zijn ‘trousy’ sound, een combinatie van trance & house, zoals hij dat zelf betiteld, zal hij de grotten van de Catacomben goed doen opschudden.
Matthew Dekay heeft in zijn drukke internationale schema maar weinig tijd om in eigen land te draaien. Op 29 januari heeft hij echter een gaatje weten te vinden om zijn opwachting te maken in Den Haag en de 1e editie van Intiem-event meteen onvergetelijk te maken. Het is een eer om hem te mogen verwelkomen in de Haagse Catacomben.

Stef Vrolijk & 16 Bit Lolita’s
Naast Matthew Dekay heeft Intiem-event meer grote namen weten te strikken voor haar openingseditie: Stef Vrolijk & 16 Bit Lolita’s zullen ook hun opwachting maken in de Catacomben.
In Den Haag en omgeving welbekend en altijd goed voor een indrukwekkende progressive set. Met veel eigen producties en remixen weten ze altijd hun eigen sound te creëren. Samen zijn Stef Vrolijk & 16 Bit Lolita’s hard op weg furore te maken bij het house publiek.
Wij zijn trots dat zij de openingseditie van Intiem-event aandoen in hun drukke programma.

Taco
Deze talentvolle dj uit Den Haag is een coming man in de Haagse scene. Met zijn warme progressive sound heeft hij al in menig Haagse club gestaan. Wie hem nog niet kent, zal hem de komende edities wel leren kennen.
Taco zal met zijn warme sound de ‘intiem’ avond openen.

Niets staat nog in de weg om de grotten van de Catacomben eens goed op hun grondvesten te doen schudden.
Mis het niet, de eerste editie van Intiem: het belooft een spectacel te worden!

Location

Catacomben
Grote Halstraat 3
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.intiem-event.nl