ballroom 31-12-2004

Op oudejaarsavond, 31 december 2004, wordt de Winkel van Sinkel omgetoverd tot balzaal. Onder de noemer “Ball Room” worden de bezoekers getrakteerd op een door hen zelf gecreĆ«erd intiem feestje, geheel in stijl, omlijst met de beste muziek.

Het monumentale pand aan de Oudegracht leent zich perfect voor het thema, want de stijl en allure van de Winkel van Sinkel kunnen het gevoel van de “Ball Room” alleen maar versterken. De “dresscode” is, zoals het thema al verraadt, stijlvol en chique, met een knipoog naar Moulin Rouge en Hollywood. Doe je mooiste outfit aan en betreedt via de uitgerolde loper, voorzien van een glas champagne, de balzaal en ga daarna volledig uit je dak op de muziek van Jack de Marseille uit Frankrijk, de schotse Spanjaard Funk d’Void, de Rotterdamse Benny Rodrigues, de Eindhovense Benjamin Bates en de Amsterdamse Juan Sanchez.
Chillen kan men in de kelders in het nachtrestaurant of op de tonen van Robbie303 en Kathinka die onvervalste klassiekers ten gehore brengen.

We adviseren een pak te huren en niet te kopen. Want, hoe stijlvol het ook klinkt en uitziet, oudejaarsavond blijft de meest spectaculaire avond in het nachleven waarbij uiteindelijk alle remmen los moeten!

Details Ball Room
Jack de Marseille (Fr)
Funk d’Void (Soma/UK)
Benny Rodrigues
Benjamin Bates
Juan Sanchez

Sub
Robbie303
Kathinka

Let op! Tussen 23.45 en 00.15 geen toegang
Dresscode verplicht!

Location

Winkel van Sinkel
Oudegracht 158
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.fca-music.nl