Vrijdag de twaalfde van november landen Bas&Ram, Brennan&Heart , Kiama , Dazzle en Randy Katana in Club Zyon! Flight is een one-off feestje met de beste hardtrance en trance uit Nederland, Duitsland én de Oekraïne.

Bas en Ram behoeven natuurlijk geen introductie meer. Zij hebben zich de laatste jaren meer dan eens in de kijker gespeeld met hun eigenwijze stijl van draaien en produceren. De Zyon is voor hen ook geen onbekende plek, daar zij in zaal twee, de voormalige 020, al eens een eigen avond hebben gehad, de legendarische Protocol avonden.

Hetzelfde geldt voor Brennan & Heart, zij hebben laatst een te gekke plaat uitgebracht op overdose recordings, verder hebben ze zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen in de scene.

DJ Kiama vertegenwoordigt de Oekraïne. Misschien niet de eerste plek waar je aan denkt, maar hij zal er alles aan doen om je te laten horen waarin een klein land groot kan zijn.

In de tweede zaal zullen DJ Dazzle en Randy Katana acte de presence geven.
Allebei draaien ze vaker in Amsterdam dus zijn ze zeker geen onbekende voor velen van ons.

Randy Katana is in een korte tijd een begrip geworden in de trance scene in Amsterdam. Hij draait dan ook regelmatig op grote feesten in Amsterdam en Omgeving, maar zijn draaikunsten zijn ook opgevallen in het buitenland.

DJ Dazzle is nou verbonden met het bekende Black Hole Recordings. Maar DJ Dazzle beheert ook zijn eigen recordings onder de naam Dallas Recordings. Verder draait hij vaak in binnen en buitenland en is hij de laatste tijd wat vaker op de radio te horen. Zo is zijn laatste plaat “Radar” laatst met 82 % gemaakt op Radio 538: `Maak het of Kraak Het`.

Zyon 1
Bas & Ram , Brennan & Heart en Kiama

Zyon 2
Dazzle en Randy Katana

Location

Club Zyon
Nieuwezijds Voorburgwal 161
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.clubzyon.com