Zaterdag 20 november zal, na Amsterdam en Rotterdam, Utrecht veroverd worden door LTJ Bukem. Nooit eerder trad deze drum&bass grootheid op in de Domstad.

Deze avond staat in het teken van de release van Progression Sessions 10. LTJ Bukem tourt samen met MC Conrad onder deze naam de wereld rond. Dit jaar werd ook de Muffathalle in M√ľnchen aangedaan en Bukem's set kun je terugvinden op dit album. In 1992 richtte LTJ Bukem het label Good Looking Records op. Het label kende meteen grote successen door de release van twee legendarische tracks: ‘Atlantis' en ‘Music'. Good Looking bracht verlichting in de drum&bass scene, die op dat moment gedomineerd werd door duistere en harde drum&bass. Bukem en de zijnen benaderden drum&bass op een zachtere en melodieuze manier. Zij brachten de muziek terug in dit genre en stonden aan de basis van ‘Intelligent drum&bass'. In de twaalf jaar dat dit label bestaat heeft Bukem een imperium opgebouwd. Naast het Good Looking label heeft Bukem Looking Good, Earth, Deep Rooted en Cookin'Records opgericht. Naast drum&bass brengt Good Looking ook downte! mpo, broken beats en house uit. Onder zijn bezielende leiding zijn tal van nieuwe talenten doorgebroken, zoals Nookie, Makoto, Source Direct en Seba.

Met trots presenteren Poema en Subtronics deze nieuwe Nederlandse editie van Progression Sessions. LTJ Bukem & MC Conrad zullen een extra lange set ten gehore brengen, waarin ze hun visie op de hedendaagse drum&bass scene geven.

Zij worden deze avond bijgestaan door Subtronics residents MSC & D Virus. Daarnaast zal Drum Originz zijn debuut maken op een editie van Subtronics. Deze Delftenaar heeft al menig tijdloze releases voor zijn rekening genomen op het Phokuz label.

Wegens de beperkte capaciteit van Poema raden we aan kaarten in de voorverkoop aan te schaffen.

Location

Poema
Drieharingstraat 22
Utrecht Centrum, Nederland

Lineup

http://www.poemaproductions.com