220v 24-02-2005

Voor de derde maal toveren we het Gaslab om tot het Mecca voor de liefhebbers van elektronische muziek. Van oorstrelend tot aardverschuivend; de volgende artiesten zullen je deze avond in shock achterlaten:

Xela (UK)
De Engelsman John Twells verruilde zijn gitaar voor de laptop, maar voor zijn laatste album ?Tangled Wool? haalde hij deze weer eens van zolder. Het resultaat: prachtige elektronische lovesongs. Hij is op 220V live met drumster Sanso-Xtro te zien!

Kettel (NL)
Kettel geldt als een van Nederland?s grootste IDM ambassadeurs. Waar zijn vroegere werk snel met Plaid werd vergeleken, is het inmiddels iedereen duidelijk dat hij zijn eigen hokje verdient. Wat daarin te vinden is? Heel, héél veel mooie melodieën, warme geluiden en sublieme beats.

Carl A Finlow (UK)
Neo-electro van wereldformaat. De man die schuil gaat achter illustere pseudoniemen als o.a. Silicon Scally en Random Factor zal weer eens in Nederland komen optreden. Vorig jaar speelde hij nog samen met Kraftwerk, waar hij zijn liefde voor mechanische ritmes en robotische vocals mee deelt.

Television Set (DE)
Roger Semsroth alias Skanfrom alias Television Set houdt niet van dansen maar des te meer van Depeche Mode. Dat eerste is nauwelijks te bevatten als je zijn muziek hoort: heftige 80?s influenced synthpop!

De avond wordt in superstijl afgesloten met een Special Mystery Guest (NL) waarvan we je de naam nog niet willen geven, maar je zult je voor je kop slaan als je niet komt??..

zaal open 20.00uur

Location

Gaslab TU/E

Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.tue.nl/sg/220v/