Afgelopen 8 oktober verliep Capital niet helemaal zoals gepland. Paul van Dyk's vlucht was gecanceld en er was geen mogelijkheid meer om nog op tijd in Den Haag te zijn. Wel was toen al duidelijk dat hij op 13 november alsnog zou komen om het goed te maken.

Het is Paul van Dyk zélf die alle bezoekers van het evenement op 13 november tegemoet wil komen om de teleurstelling van vorige keer een beetje goed te maken. De kosten van het kaartje zijn daarom geen 20,- euro maar 17,- (ex lidm).
Diegene die hun voorverkoopkaartje van 8 oktober bewaard hebben, kunnen 13 november dit ticket alsnog gebruiken als entree bewijs en worden voor 3,- euro gecompenseerd aan de kassa.

Om zijn fans nog meer tegemoet te komen zal Paul van Dyk 13 november een wervelende extra lange set in de grote zaal van het Paard van Troje ten gehore brengen.

In de R-match zijn Stef Vrolijk & 16 bit lolita’s er ook weer bij. Zij zullen de kleine zaal voor hun rekening nemen gevolgd door Remy. Deze heren hebben er samen met Roland Klinkenberg, Branz en Jordi Bouwman voor gezorgd dat Capital van 8 oktober j.l. toch een zeer geslaagd feest werd!

Deze keer dus Capital voor een lagere prijs en een extra lange set van Paul van Dyk.
Capital R-match word een herkansing die je niet mag missen.

Main
Paul van Dyk (all-nighter!)

Sub
Stef Vrolijk & 16 bit Lolita's Remy

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.paard.nl