Geigercounting (a.k.a. Maurits de Lange) is naast toetsenist ook geluidsfreak. Als toetsenist maakt hij deel uit van de Amsterdamse band Coparck (alternatieve gitaarpop met een boel samples) en als geluidsfreak houdt hij zich al een tijdje bezig met dance. Sinds de zomer van 2003 opereert hij onder de naam Geigercounting.
Geigercounting maakt Electro maar wel Electro met a-typische invloeden (Fatboy Slim, Alex Gopher, Chemical Brothers). Heel belangrijk ook: hij maakt geen Electro-clash want met de Eighties-revival die je daarin continu hoort heeft hij echt niets. Geigercounting zit tussen Electro en Big-beats in, alleen mist Geigercounting het megalomane dat veel big-beatwerk kenmerkt.

DJ en producer Daniel Tomaschek heeft als resident DJ voor Electronic Entertainment en Future Clubbing al een goede reputatie opgebouwd als een veelzijdige DJ.

Tomaschek heeft een heel unieke sound en weet hiermee keer op keer het publiek te verrassen.
Zijn mix van rauwe electronische beats en scheurende synthesizers laten zijn Duitse invloed niet onopgemerkt en vergelijkingen met David Caretta, Ellen Alien en DJ Hell zijn dan ook snel gemaakt.

Als initiatief nemer van het All Hands On Decks-project, waarbij 5 DJ’s met 10 draaitafels draaien, weet hij iedereen te verrassen met zijn Electro-georiënteerde Techno-sound.

Naast DJ en producer is Tomaschek ook nog actief als A&R manager voor Strøm recordings, een nieuw Amsterdams techno/electro label, waar hij komend jaar ook zelf platen op zal uitbrengen.

DJ Elmo de Pelmo draaide eerder in LVC als resident op Overdrive, en stond op de line-up van Electronation. Zijn stijl valt samen te vatten als Tech-Lectro.

Location

LVC
Breestraat 66
Leiden, Nederland

Lineup

http://www.lvc.nl
http://www.tomaschek.com
http://www.geigercounting.nl
http://www.stromrecordings.com