Het Chasséveld in Breda zal op zondag 30 mei omgetoverd worden tot één grote dance area. De eerste editie van Dancetour Breda, op 1e Pinksterdag, wordt samen met de gemeente Breda georganiseerd om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen. Er worden 10.000 bezoekers uit heel Nederland verwacht.

Voor de eerste editie van Dancetour Breda zijn er alleen maar (inter)nationale toppers vastgelegd. De hoofdacts zijn Cosmic Gate en Tom Harding.

Cosmic Gate is internationaal bekend door hun vele hits (firewire, the truth en melt into the ocean) en spetterende optredens in heel Europa. Tom Harding is vooral bekend van de HQ feesten in Amsterdam en staat elk jaar op Dancevalley. Daarnaast zal de Bredase DJ Dazzle het evenement openen en vullen Bas & Ram en Rank-1 de laatste plaaten op. Ook deze namen zijn op alle grote evenementen terug te vinden (Dancevalley, Trance Energy, Defqon1, e.d.).

De DJ’s treden op vanaf een kolossale podiumconstructie van 50 meter breed en ruim 10 meter hoog. Dit zal dé eye-cather worden voor al de Dancetour evenementen.

Ook zal het evenemententerrein dit jaar worden opgefleurd door een twintig-tal Flugel-dames.

13:00 - 14:30 Dazzle
14:30 - 16:15 Rank-1
16:15 - 18:00 Cosmic Gate (aka DJ Bossi)
18:00 - 19:45 Bas & Ram
19:45 - 21:30 Tom Harding

Location

Chasséveld
Claudius Prinsenlaan
Breda, Nederland

Lineup

http://www.dancetour.nl/breda/index.htm