An evening with...

Vandaag de dag staat Steve Rachmad wereldwijd bekend als Nederlandse techno producer en dj. De afgelopen jaren heeft hij het respect van de elektronische muziekscène gewonnen door zijn diepe, groovy sounds, gebaseerd op indrukwekkende snaren, melodieën, funk en soul. Het hoogtepunt van zijn carrière dateert van 1996 tot op heden. Minder bekend is echter het feit dat hij inmiddels al 21 jaar in de muziek zit. Door de jaren heen haalde hij zijn inspiratie uit de dance en electro van de jaren 80, gevolgd door de eerste house van artiesten als Mr. Fingers and Derrick May. Vele succesvolle releases volgde, waarvan Secret Life of Machines, dat in 1996 uitkwam onder Steves pseudoniem Sterac, het meest bekend is. Tegenwoordig draait hij in heel Europa, Noord Amerika en zelfs Japan. Af en toe maakt hij uitstapjes naar disco en electro, maar zijn sets bestaan toch grotendeels uit techno. Van alle pseudoniemen waarvan hij in zijn carrière gebruik maakte zijn de volgende tot op de dag van vandaag gebleven: Sterac, Ignacio, Dreg, Parallel 9, Adverse Match en Sterac Electronics (zijn pseudoniem voor electro productions). Zij verschijnen op labels als Music Man, CLR, Jericho, Sino (Technasia), etc. Steve heeft ook twee eigen labels: Scorp, en een electro label Sterac Electronics.

Hij draait in clubs als de Mazzo, Chemistry, Melkweg, Paradiso, Winkel van Sinkel, Kitchen en natuurlijk op Dancevalley en Awakenings, maar ook in Matrix (Duitsland), Kozzmozz (België) en The Rex (Parijs). Een druk baasje die Steve Rachmad, maar hij wordt op www.groovetrackers.com dan ook niet voor niets omschreven als: "… misschien wel Neerlands beste dj voor mensen die niet bang zijn voor een snufje techno."

Ook is Bart Skils deze avond van de partij. Voor de betere electro- en techno-beats moet je gewoon bij Skils zijn! Bart Skils is een naam om niet licht te vergeten. Al sinds 1995 staat deze jongen garant voor top-feesten, van zijn eigen Traffic en Voltt-avonden tot z`n indrukwekkende dj-sets op Lowlands, Impulz, Innercity en 5 Days Off. Altijd funky en dansbaar, weet Skils steeds te verrassen met intense en opwindende sets. Momenteel is Bart Skils druk met het opzetten van een eigen independent label waarop hij zijn eigen én geestverwante muziek zal gaan uitbrengen. De eerste release wordt in het eerste kwartaal van 2004 verwacht en daar wordt een kleine tour langs de clubs aan gekoppeld. De Boerderij doet mee!

De regionaal bekende DJ San Lee is te zien achter de draaitafels als opwarm-DJ. San Lee is zeker ervaren te noemen met ondermeer sets naast John Digweed en Carl Cox!

Location

Boerderij
Amerikaweg 145
Zoetermeer, Nederland

Lineup

http://www.boerderij.org