The Matrixx presenteert op koninginnedag 30 april weer eens een spetter van een feest.
Van 's middags 5 uur tot de volgende morgen 5 uur staat er weer de top achter The Wheels.
Het is dus een 12 uur durend feest.

Vooral door de vaak slechte weersomstandigheden tijdens Koninginnedag heeft The Matrixx gemeend weer een groot indoor-feest te moeten organiseren.

"We laten ons feestje niet door het weer beïnvloeden."

De Lin-up:

Yoji Biomehanika, de topper uit Japan is back. Hij zal die dag een 3 uur durende set draaien. Wat op zich al iets bijzonders is. Zijn eerste set een paar maanden geleden in The Matrixx was de eerste in een Nederlandse club en hij wilde zelf graag weer. He's Back for three hours.
Nederlands numero uno Hardstyle-diva Dana is ook van de party. Ze wilde graag met Yoji in 1 club draaien. Volgens velen hardstyle-liefhebbers is 'Lady' Dana nog steeds nummer 1.
HQ-topper JP heeft zo langzamerhand ook een eigen plaats in The Matrixx en heeft ook voor dag toegezegd. Iedere set van hem is weer top.
Bas & Ram zijn ook van de partij. En uiteraard mag Resident-dj Jochen niet ontbreken. Hij heeft in de 2,5 jaar in The Matrixx een hele grote 'fanclub' opgebouwd. Veel fans volgen hem ook op de grote feesten als; Trance-Energy, Impulz Outdoor, Mysteryland, etc. Op 6 en 11 maart draait hij ook tijdens de WinterMusic Conference in Miami.
MC Mighty Mike is de Master of Ceremony deze dag. Dit feest mag je eigenlijk niet missen.

Naast deze top line-up zijn er, zoals altijd, ook weer special-acts en special-effects. De videovisuals zijn weer van Vision Impossible en het licht wordt aangevuld met de nieuwste laser-effecten van Laser-Impact.
Het feest krijgt een echte festival sfeer. Verschillende stands met allerlei zaken zijn verdeeld door The Matrixx. En, zoals ook bij voorgaande 'oranjefeesten', is er ook weer een Chill Room gemaakt met Snack-corner.

Location

Matrixx
Wychenseweg 204
Nijmegen, Nederland

Lineup

http://www.matrixx.nl/