Op 29 april zal de immens populaire DJ Darkraver samen met een aantal door hem uitgenodigde DJ’s het Eindhovense Beursgebouw op zijn kop zetten.

The Darkraver behoort tot de meest gewilde artiesten van Nederland op het gebied van stevige dance music. Van zijn laatst uitgebrachte ‘ID&T presents The Darkraver’ album werden meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Hiermee stond hij 2 weken op nummer één in de Album verzamel lijst.
Op Sensation Black sloot hij afgelopen jaar als verassing af en die set heeft de man achter onder andere Darkravers Pussy Lounge onsterfelijk gemaakt bij zijn fans.

Mede naar aanleiding hiervan heeft het einge dance radiostation van Nederland, ID&T Radio, besloten de man uit Den Haag een eigen podium voor 8.000 mensen te geven. Hier zal hij samen met meerdere collega entertainers en DJ’s de hele avond oldstyle, early rave, hardstyle en hardcore draaien.

The Darkraver staat alom bekend als een ware entertainer met een uitstekende techniek. Een avond waarin hij centraal staat, is zondermeer een ware happening te noemen.

Location

Beursgebouw
Lardinoisstraat 8
Eindhoven, Nederland

http://www.q-dance.nl