Op deze Electro Special opent Lasergun Records (Berlijn) het vuur op de speakers! Een vonkende mix van electro punk, clean techno, trashy pop, minimal house and future disco.

Autotune brengt een "complete electronic live performance" zoals electro hoort te klinken. No nonsense & high quality. Autotune komt voort uit de Duitse technolegende Toktok, bracht releases uit op het Fumakilla label en nu dus op Lasergun. Inmiddels werken zij aan hun tweede album en zijn ze uitgegroeid tot de populairste electro live-act van Europa!

Savas Pascalidis vormt het brein en de motor achter het Lasergun label. In de vroege jaren negentig groeide hij via New Beat uit tot een veelzijdige DJ, wat resulteerde in een eerste platenrelease in 1995. Inmiddels is Savas Pascalidis een Europese top DJ en een gewilde act op menig internatonaal festival. In 1999 richtte hij Lasergun op, waarop electro een verbinding vormt met andere vormen van elektronische dansmuziek. Naast de nodige remixes en de releases op het eigen label, brengt hij platen uit voor het gerenommeerde Gigolo label van DJ Hell.

Break 3000 verruilde enige tijd geleden zijn Hollandse thuis voor Keulen en is nu een zeer productieve DJ en producer die moeiteloos meegaat in de Grote Keulse en Berlijnse Electro scene. Met releases op Casanova, Meuse Muzique en aankomende platen op, jawel, Lasergun vormt hij met zijn swingende set van minimale, funky electro en breaks een prachtige variatie op deze bijzondere avond.

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl/

Comments

 • Goedie

  Goedie

  4 March 2004

  Waarom vallen de leuke feesten altijd allemaal tegelijk >:(, hier wil ik ook heen!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  4 March 2004

  autotune is heel kikke! heb ik op een after party van de LP gezien. Stonden ook op SMS waar veel Nederlanders geweest zijn.

 • Goedie

  Goedie

  4 March 2004

  Ze staan op een lijstje van acts die ik graag nog eens een keer wil horen. Savas Pascalidis lijkt me trouwens ook erg cool.

Comments are closed