Na een avond knallen in de U60311 en een goede 'dagrust', gingen we weer op stap. Deze avond werd de verjaardag van Katrien gevierd in de Robert Johnson in Offenbach. Nou klinkt een verjaardag niet als iets om voor naar Duitsland te rijden, maar op deze verjaardag zouden Richie Hawtin en Ricardo Villalobos een lange set draaien.
De Robert Johnson is een eenvoudige club. De visuals bestonden uit 6 tv's en een paar gekleurde tl-lichten (heerlijk :-) ) maar de apparatuur die er stond was ongeveer de vetste dj-setting die je kan bedenken: de Xone:92 ctrl edition, final scratch, ableton live, cycloops, en een Korg Electribe MX.
Vanaf één uur werden we meegenomen door deze twee helden op een muzikale rit langs de vetste platen. De mixen waren super, Richie haalde uit de apparatuur wat er in zit en het publiek genoot met volle teugen! Tien (!) uur lang werden we verwend met de vetste basloopjes, coolste effecten, dikste platen en grappige uitstraling van Richie en Ricardo.
Als je tien uur kan draaien zonder ook maar één seconde te vervelen verdien je al een dikke pluim, maar deze set was misschien wel het vetste wat ik ooit gehoord heb… deze mannen verdienen een standbeeld!
Katrien, nog gefeliciteerd! Ik hoop dat we volgend jaar weer mogen komen…

Sport und Gesundheitszentrum! :-)Ricardo VillalobosRicardo VillalobosRobert JohnsonRichie HawtinRichie HawtinRichie Hawtin & Ricardo VillalobosRichie HawtinAllen & Heath Xone:92 CTRL editionRicardo VillalobosRichie HawtinRichie en RicardoRobert JohnsonUitzicht vanaf het balkon over de Mainsr2rRichie HawtinKittyRobert JohnsonRicardo Villalobosr2rRichie Hawtin & Ricardo VillalobosRichie HawtinRichie HawtinAbleton liveKorg Electribe MXRichie en RicardoFinal scratchRichie HawtinRichie HawtinChillen op het balkonTerwijl er beneden gewoon getennist werd!Robert JohnsonWederom: Helden!!