B.U.M.B. bevindt zich letterlijk ondergronds en ligt onder het Weena op een historische locatie waar eens een tunneltraverse was.

Het feit dat bovengronds moeilijk te zien is dat er zich ondergronds een club bevindt, maakt B.U.M.B. op een speelse manier tot een bijna 'geheime' plek.

De gedachte aan een ondergrondse club roept al gauw het beeld op van een duistere, slecht geventileerde en rokerige ruimte. B.U.M.B. heeft geen van deze kenmerken, in tegendeel: het is een frisse, sexy en organisch vormgegeven club, ontworpen in samenwerking met het architectenbureau Spacegroup uit Noorwegen. Spacegroup heeft ook meegewerkt aan het uitstekende geluidsdesign van Team Project.

Roken is een onderdeel van het uitgaansleven, maar niet iedereen is ervan gecharmeerd.
B.U.M.B. heeft daarom gezocht naar een oplossing voor alle partijen: met het installeren van een verdringingsventilatiesysteem wordt verse lucht de ruimte ingeblazen. Hierdoor wordt de lucht geventileerd en wordt de gasten een prettige, rookarme ruimte geboden.
British American Tobacco, met wie B.U.M.B. samenwerkt, heeft dit systeem geïntroduceerd en B.U.M.B. één van Nederlands pilot projects gemaakt.

De bijzondere locatie, unieke inrichting, opzwepende muziek, sfeervolle verlichting en een optimaal geluidssysteem staan garant voor een perfecte nacht!

B.U.M.B.
Weena zuid 33
Rotterdam, Nederland
http://www.bumb.nl

Events