explicit sounds 17-03-2007

Na het succes van vorig jaar is het 17 maart weer tijd voor "Explicit Sounds' in pakhuis wilhelmina. Explicit Sounds is een avond die stamt uit de gemeenschappelijke Mazzo tijd die Steffi, Steve Rachmad en Estroe samen delen.
Deze 3 nederlandse top dj's brengen je die avond een diverse mix van diepe techno, electro en house voor de echte fijnproever.

Steffi is bekend van het label Klakson. Ze is een van de residents van de Sugarfactory en staat regelmatig in de welbekende club Berghian/Panorama bar in Berlijn. Ook organiseerde ze samen met Delsin labelbaas Marsel vd Wielen al 3 keer het populaire minifestival Boem Tsjak.

Estroe heeft sinds kort een eigen liveset waarin zij al haar recente releases zal laten horen. Estroe gooit op dit moment hoge ogen met haar release op het Duitse label Connaisseur en is medeoprichter van het Nederlandse weblabel EevoNext.

Steve Rachmad aka Sterac Electronics is op dit moment bezig met zijn Neo Classica album tour, maar kan gelukkig tijd vinden in zijn hectische schema om op Explicit Sounds zijn tech-house/electro/Detroit dj-set te komen draaien.

Location

Café Pakhuis Wilhelmina
Veemkade 576
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.cafepakhuiswilhelmina.nl