ass 04-02-2006

Vanaf februari wordt A.S.S. op de zaterdag gehouden in plaats van de vrijdag. Zaterdag 4 februari de eerste editie van de zaterdag A.S.S.! Deze editie zijn Benny Rodrigues, Victor Coral en Yoni Roberti uitgenodigd. Mis deze editie niet!
Benny Rodrigues is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van de bekende gevestigde namen in de Nederlandse dance-scene. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol te krijgen en de zaal aan zijn voeten. Hoewel bekend geworden vanwege zijn Funky (tech-)house, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden en weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie techno die boven alles goed verteerbaar blijft. Inmiddels heeft hij op vele grote feesten in Nederland gedraaid (FFWD, Mysteryland, Innercity, Extrema), maar ook op het zonovergoten Ibiza is hij een graag geziene gast om met z'n mixing skills het eiland op te zwepen op een techno golf die drijft op de funk.
Victor Coral is geboren in 1977. In zijn tienerjaren ontdekt hij zijn grote passie: House Muziek! Hij woont op dat moment in het zuiden van Nederland en reist afwisselend naar de partyscenes van Antwerpen en Amsterdam. Zijn favoriete clubs zijn 'Café d'Anvers' en de 'RoXY' en de sounds die hier worden gedraaid zijn van grote invloed op Victor's muziekstijl, wanneer hij besluit zelf DJ te worden. Enkele jaren later brak hij door, Victor werd resident dj van RUSH, stond op de FFWD en de Love Parade. Inmiddels draait Victor in elke gerenommeerde club in Nederland en daarbuiten. Maar Victor Coral blijft aan de weg timmeren, de weg van de 'sexy, true House Music'.

Location

Boerderij
Amerikaweg 145
Zoetermeer, Nederland

Lineup

http://www.boerderij.org