motion 04-02-2006

Zaterdag 4 februari organiseert Emotion Productions B.V. een nieuwe editie van Motion. Voor deze eerste Motion in 2006 is dj legende Nick Warren uitgenodigd. De Amsterdamse club Panama zal in februari toneel zijn voor hét progressive feest van Nederland.

Nick Warren draait al een flinke tijd mee in de housescène. Begonnen in de jaren 80, groeide de dj langzaam maar consistent. In zijn stad Bristol kwam hij in aanraking met de music scène die aldaar bestond uit onder andere Massive Attack en Tricky. Hij tourde met Massive Attack en richtte al snel, samen met Jody Weisterhoff, de formatie Way Out West op. Ze hadden grote hits als ‘Ajare’ en ‘Nontana’. Residenties als dj bij Cream en Renaissance volgden, terwijl hij met zijn producties eveneens succes had en grote floorkillers als ‘The Gift’ produceerde. Zijn laatste cd ‘Shanghai’ (#28 van de Global Underground serie) toont aan hoe gevarieerd deze dj is.

Naast deze headliner is Motion erin geslaagd om nog 3 top dj’s vast te leggen voor 4 februari. Miss Nine zal het startschot geven in de ‘progressive’ hoofdzaal. Lacroix en Gregor Salto nemen de studio van Panama voor hun rekening, deze editie omgedoopt tot ‘ultimate grooves room’. Vision Impossible is er weer bij om de zalen van de nodige graphics te voorzien. Extra geluid, extra licht en natuurlijk de aankleding zorgen er ten slotte voor dat deze zaterdagavond in Panama niet zomaar een avond is, maar een feest van Motion.

Kaarten voor Motion op 4 februari kosten 17,50 euro (excl. fee) in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. De kaarten zijn te koop via BEEP! (www.beep.nl) en Amsterdams Uitburo (www.aub.nl). BEEP! heeft een speciale winter sale actie: Bij de eerste 100 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kun je terecht op www.club-motion.nl.

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.club-motion.nl