ARSENAL [B, LIVE, WWW.ARSENAL-MUSIC.COM]
Opwindende liveband, uitstekend in de studio - Arsenal behoort al jaren tot de toppers van de Belgische popmuziek. Muzikaal veelzijdig als geen ander, met invloeden en geluiden van over de hele wereld die zorgen voor een duizelingwekkende stijlenmix. Waar Arsenal gaat, is het feest! Album "Outsides" wordt overal de hemel ingeprezen, single "Saudade" was 1 van dé zomertunes van 2005 en ook opvolger "Either" is een hit. Goed voor nog jaren plezier.

DJ NAUGHTY [D, WWW.DJ-NAUGHTY.COM]
Zeer geliefd in Hell-kringen. Zijn platen en remixen vol Italo, electrohouse en disco-handclaps vertellen waarom. Deed zijn ding met diezelfde Hell op diens Deejay Gigolos-label, als lid van Terranova samen met o.a. Kaos op !K7, en is nu onder dak bij Eskimo. Na "Red Hot", "Time EP" en "A Naughty Night" is nu zijn mixalbum "One Naughty Night in Berlin" uit.

TURNTABLE DUBBERS [B, WWW.TURNTABLEDUBBERS.COM]
Stomende partymix van breaks, drum'n'bass, house, afrobeat, ragga en reggae, oftewel: uptempo irie rasta breaks & babylon beats! Timaxx en Drezz, veteranen van het Belgische nachtleven (zie o.a. 10 Days Off, Café d'Anvers, Stereo Sushi, Polé Polé, Laundry Day, Supernatural, …). Crowdpleasers van de 1e orde.

JOSZ LEBON [NL, WWW.BRAUNBLEKBLU.COM, INFAMOUSMUDCLUB.WEB-LOG.NL]
Nederlander én sympathiek, zeldzame combinatie! Petrol guru, heerser in het ruigere electro- en house-repertoire. Samen met Monica Electronica host van de Infamous Mudclub@Petrol. 1e release: "Bootsjunge" op de 10 Days Off-sampler op Play Out.

LOUIS KATORZ [B, WWW.5VOOR12.COM]
Woorden schieten hier tekort. Primus inter pares van de Antwerpse dj's? Platenruiter met de langste staat van dienst, gelet op zijn Paradox-, Surplus-, Pacific- en Petrolresidenties? Le roi soleil der party's? Let op de veteranenziekte!

NILS HOLGERFFUN & RICKY LA FÊTE
Omdat je niet naar de Ardennen hoeft te gaan om een mooi bal mee te maken. Danstunes uit alle genres. Van "Ballroom Blitz" tot "Da Funk". Silly but pleasant.

Location

Petrol
d'Herbouvillekaai 21
Antwerpen, België

http://www.petrolclub.be