the original warehouse party 24-12-2005

01 || Zki & Hocke
02 || Kid Sublime

Traditiegetrouw vindt er op kerstavond 24 december de jaarlijkse Warehouse-avond plaats in Club Stalker. Dan gaan we terug naar de eind ’80’s en begin ‘90’s, toen DJ’s na afloop nog hielpen met vegen, toen mensen zich nog uitdosten met smileys, fluitjes en fluorescerende truitjes, toen clubs ‘bunkers’ waren met zwetende danseressen, blacklight en ongezonde rook, toen het mixen van de ‘hak’ op de ‘tak’ ging, toen het ‘snoepgoed’ veel zoeter was en de dansende mensen daardoor natuurlijk ‘veeeel meeeer’ uit hun bol gingen dan nu…

Het Goud van Oud passeert daarom maar één keer per jaar de revue in Club Stalker. De eer is aan onze ouwe trouwe DJ Zki, Club Stalker’s eerste resident DJ (René, van het producers duo Zki & Dobre) en Sander Hukke. Deze twee rakkers waren al aan het mixen toen house nog geboren moest worden, en zij zijn zodoende de overgrootopa’s van de housescene in Haarlem e.o.. Samen hebben zij de meest overweldigende classics-collectie die je je maar voor kunt stellen..

Voor de mensen die er vanaf het begin van de houseperiode bij zijn geweest, is Kerstavond in Club Stalker altijd een ware rëunie, waar het euforische en liefdevolle gemeenschappelijke house-gevoel weer bovenkomt. Voor de ‘generatie van nu’ is deze avond juist leuk en spannend omdat je kunt horen waar de ‘roots’ van de hedendaagse dance liggen. Grote kans dat je de vette electrobeats van nu herkent in de oude muziek van ‘toen’.

Ondanks de speciale warehouse editie zal boven Kid Sublime zijn kunsten vertonen. Dit jonge supertalent van Nederlandse bodem is ‘booming’. Jacob Otten, zoals zijn echte naam luidt, was in de leer bij DJ’s Wix, Edson en S.P. en staat inmiddels bekend om zijn wicked 70’s jazz, funk, fusion & hiphop. Kid Sublime draait geregeld op topfeesten- en festivals in heel Nederland. Zo stond hij o.a. op Drum Rythm en Northsea Jazz en in Paradiso, Melkweg en Club More. Hij heeft al wat mooie producties op zijn naam staan, die wereldwijd goed worden ontvangen. Zo ook z'n laatste album Subliminal Soul.
Kid Sublime zal de bovenverdieping laten swingen als nooit tevoren met als rode draad in zijn set…. Hip Hop!

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

http://www.clubstalker.nl