01 || Mel
02 || El Deider

DJ MEL en VJ Suprime Cuisine - We are Off The Wall

DJ Mel en VJ Suprime Cuisine hebben een revolutionair clubconcept bedacht: ‘The Urban Eclectic DVD DJ’. Onder de naam ‘Off The Wall’ laten zij het publiek een sublieme live-mix van muziek en beelden ervaren, iets wat nog nooit eerder is gedaan.

Mel en Suprime Cuisine hebben meer dan duizend videoclips, animaties en concertbeelden verzameld van 40 jaar muziek - met als rode draad de old-skool hiphop - en hebben een manier bedacht om dat succesvol te linken aan de clubscene. Beeld, geluid, samples, scratchen en mixen zijn zo met elkaar verweven dat het één grote audio-visuele sensatie wordt. Run DMC, Jazzy Jeff en andere gouwe ouwen komen zo weer helemaal tot leven.

DJ Mel staat als resident DJ regelmatig op de bovenverdieping van de Stalker, en staat bekend om zijn fantastisch rockende mixen van hiphop, breakbeats, funk en house. Naast Stalker DJ draait Mel ook geregeld in Escape en Jimmy Woo. Suprime Cuisine staat als VJ geregeld op grote festivals en op concerten van hiphop-helden.

Met Off The Wall zien we DJ Mel in een geheel nieuw jasje. Wil je een voorproefje van wat je te wachten staat? Kijk dan op de www.weareoffthewall.com showcase. Boxen aan!

Voor 01:00 uur 4 euro entree.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

http://www.clubstalker.nl