major league 29-04-2005

Voor de 4e opeenvolgende keer alweer…Major League Queensnight Edition. Ieder jaar weer wordt deze feestavond gevierd in een uitverkocht Nighttown. Deze editie niemand minder dan de Godfather of drum’n bass…Mister GROOVERIDER. Zonder deze Engelse grootheid in de scene zou drum&bass nooit zo'n invloedrijke muziekstroming zijn geweest. Eindelijk is hij dan ook op Major League…THE RIDER.

Daarnaast in de grote zaal DYLAN uit een wat stevigere hoek van Engeland. Hij staat als producer en dj bekend om zijn zeer beukende platen en met zijn labels Freak en Obscene hoort hij ook bij de big names. Tevens van de partij….voor het twee opeenvolgende jaar uitgeroepen tot beste producers van Nederland…BLACK SUN EMPIRE. Hun massive techsound mag op deze Major League zeker niet ontbreken.
Up to the next dj…PAMB! Hij is de man als het gaat om een vette sfeer neerzetten.. Quality Business! The man from Avalanche MYNOR zal deze avond wederom een solid party set droppen… Last but not least MC DART. Om iedereen weer lekker op te hypen is hij erbij in de MAIN AREA.

In de Basement is deze avond niemand minder dan NOOKIE te gast. Deze man van Good Looking Records UK is kwalitatief een super DJ. Met zijn gevarieerde sets met funky en diepe tunes weet hij altijd weer te rocken. MAV is een opkomend atmosferische producer en een getalenteerd DJ. Met zijn releases op Fokuz, Scientific en Covert Operations is hij een perfecte aanvulling op Nookie in de basement. MAYHEM uit de USA komt zijn dikke sounds laten horen waarmee de Amerikaanse scene een serieus gezicht heeft gekregen. Met releases op Shadow Law en Citrus is deze DJ wicked voor alle echte D&Bfreaks. Dreazz, de man van Triple Vision, is er nog steeds bij. 10 years of D&B sinds kort! Uit het Groningse zal Josje te gast zijn die uiterst gevarieerd en lekker draait. Op Fridayz was zij zeker de DJ van de avond. De basement zal gehost worden door MC Proskript, y’all know what to expect! Major League in full effect!

Mainstage
Grooverider
Dylan
Black Sun Empire
Pamb
Mynor
MC Dart

Classified Basement
Nookie
Mayhem
Mav
Dreazz
Mc Proskript

Theatre
Boris Grooves
Beatnologic

Location

Nighttown
Westkruiskade 26-28
Rotterdam, Country object (1)

Lineup

http://www.majorleague-dnb.com
http://www.nighttown.nl