bash 29-04-2005

Een veelbelovende samenwerking met zoveel succesingrediënten dat we nu al durven te spreken over het feest van het jaar! RUSH is sinds afgelopen zomer de sensationele nieuwkomer in de Rotterdamse clubscene. Elke derde vrijdag van de maand gaat het spreekwoordelijke dak eraf in Off_Corso als de Raw Urban Sexy House van Victor Coral, Brian S en Nickie Nicole het enthousiaste publiek opzweept.
EveryBody is het spraakmakende party-concept van Stef Vrolijk en Nederlands grootste talent Sander Kleinenberg, dat momenteel in Londen, Parijs en New York feesten geeft. Sander behoort internationaal tot de groten der aarde en heeft momenteel een hit met “The Fruit”. Het duo Deep Dish uit Washington DC behoeft nauwelijks introductie, hun hitsingle “FlashDance” veroverde ook de commerciële hitlijsten en hun producties zijn in menig platentas te vinden.
Verder staan er relatief veel nieuwe namen op het programma: Stef Vrolijk & 16 Bit Lolita’s (1 van de meest innovatieve en spraakmakende live-sets van dit moment), The Flexican (aanstormend “urban” talent), Monica Electronica en Leroy Styles (beiden uit Rotterdam).

Chemistry zal op verzoek van de directie van Now & Wow dit jaar nog 2 x een groot feest organiseren met RUSH in een hoofdrol.
Everybody doet dit jaar naast de Now&Wow ook andere clubs aan zoals, na het succes van de laatste editie op 26 februari, het Paard van Troje op 11 juni en de Pacha in Ibiza waar Everybody dit jaar frequent terugkeert.

WOW Hosted by EveryBody
Deep Dish
Sander Kleinenberg
Stef Vrolijk
16 Bit Lolita’s

NOW Hosted by RUSH
Victor Coral
Brian S.
Monika Elektronica.
The Flexican
Leroy Styles
Nickie Nicole
R.E.L

SUPERWOW
LuckyDubz
Sjors en Sjimmie soundmachine (Howard Komproe en James)
J Vodka-Tonic & Mr.Pokoe Twister
Seutek

Location

Now & Wow
Maashaven ZZ 1
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.chemistry.nl
http://www.everybodyworldwide.com
http://www.now-wow.com

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    22 March 2005

    now en wow pakt uit :-)

Comments are closed