panama

Ferry Corsten start eigen clubavond L.E.F.
Ferry Corsten is Neerlands dance-trots in binnen- en buitenland. Panama beleeft aanstaande vrijdag de première van zijn nieuwe clubavond L.E.F.

L.E.F. staat voor Loud Electronic Ferocious en is het nieuwe clubconcept van Ferry Corsten. Ferocious betekent ‘wild’ of ‘woest’ en definieert samen met ‘luid’ en ‘elektronisch’ de sound van Ferry Corsten. Deze innovatieve producer bracht z’n eerste plaat uit toen hij 16 (!) was en wist daarna ook als dj de wereld te veroveren. Muzikaal is hij van vele markten thuis, van gloedvolle trance met een stevige kick als System-F tot de stuwende elektro van ‘Rock Your Body Rock’. Corsten is nooit stil blijven staan bij z’n succes maar zoekt telkens nieuwe grenzen op. Dat hij L.E.F. heeft, laat hij vrijdag horen.

Met de start van L.E.F. heeft Corsten voor zichzelf de mogelijkheid gecreëerd om wat vaker in Nederland te draaien. De afgelopen jaren deed hij als dj talloze clubs en festivals in het buitenland aan. Zijn aanwezigheid zal zeker hebben bijgedragen aan de hoge notering in de DJ Mag Top 100 waar hij een vijfde positie bezet. Ferry heeft er zelf in ieder geval zin in. Hij zegt: “Ik ben blij om met L.E.F. vaker in Nederland te kunnen draaien. Ik ben heel trots dat de kick-off van mijn nieuwe concept in een stijlvolle club als Panama wordt gehouden. L.E.F. (Loud Electronic Ferocious) staat voor mij voor een open mind naar muziek.”

Ferry ontvangt tijdens deze première-editie van L.E.F. als gasten het dj- en producers-team Agnelli & Nelson. Zij openen in de grote zaal en zijn bekend van de grote Ibiza-hit ‘El Nino’ en de dance hit ‘Holding Onto Nothing’ uit 2004. In Engeland heeft het duo al 5 hitsingles gescoord. Maar ze maakten ook remixen onder meer voor U2 en Ferry Corsten. Ze draaiden over de hele wereld van Ibiza tot San Francisco.

Ferry Corsten sluit zelf de L.E.F. party geheel in stijl af in de grote zaal van Panama. Marco Varguez en Albert draaien in studio ‘Open’. L.E.F. wordt georganiseerd door Dance Therapy en Panama*. L.E.F. duurt van 23.00 tot 04.00. Entree: 15 Euro.

Main: Ferry Corsten - Agnelli and Nelson
Studio: OPEN – Marco Vargues – Albert

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.panama.nl