Aanstaande vrijdag vindt er voor de derde maal Riviera plaats, een avond waarvoor Poema zal worden omgetoverd tot een club in Mediterraanse sferen…

Helaas kan Riviera-resident Brian S niet komen deze editie. Vervanger is niemand minder dan DIMITRI, een van de grootmeesters uit de Nederlandse dance-scene. De in 1967 geboren discjockey was er eind jaren tachtig bij toe de Roxy in Amsterdam werd omgetoverd tot house-tempel. En sindsdien is Dimitri niet meer weg te denken uit de scene, met toonaangevende club-avonden, goed verkopende mix-cd's en succes in binnen- en buitenland.
Het Engelse dancemagazine Muzik heeft hem in het verleden tot de beste dj uitgeroepen. Dimitri draait, produceert en runt zijn eigen labels (Outland Records, HI&LO). Dimitri blijft tot een van de dj top DJ's van Nederland behoren. Vrijdag laat hij in Poema horen waarom.

Ook VICTOR CORAL is weer aanwezig. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot een van Nederlands populairste DJ's. Ook Victor heeft een Gouden Kabouter Award gewonnen afgelopen maandag, als DJ met het slechtste kapsel! Gelukkig zegt dat niets over zijn draaistijl, wat altijd lekker groovy en extreem dansbaar is.

Upcoming talent HOMBRE DE LA COSTA zal de avond opwarmen met zijn funky, groovy, uplifting house.

Location

Poema
Drieharingstraat 22
Utrecht Centrum, Nederland

Lineup

http://www.poemaproductions.com