Hij loopt over straat, hij neemt de metro, hij kent zichzelf, hij laat zich niet in een hokje stoppen, hij is anders, hij is hot, hij straalt luxe, hij leeft in clubs, hij is mannelijk, hij is vrouwelijk, hij is sterk, hij zet zich af, hij is The Outcast. Vrijdag 18 februari start ZIJN avond in le club dangereux, de Marcanti Kingdom, Amsterdam.

The Outcast is een straightminded gaynight en een gayminded straightnight, met andere woorden: Metrosexueel. Nederlands allereerste metrosexuele clubavond is het resultaat van de krachtenbundeling van drie gerenommeerde organisaties in gay en straight partyland – Chemistry, Liberated en Joystick.

De sound van de avond is een mix van steengoede tribal house en high class electronica, onder de Revu/VPRO-ers ook bekend als ‘vet geluid’. Dj’s in de Metro-activity room zijn Max Morèl, MarySol en LaCroix. Daarnaast zal Juan Wells zijn gouden keeltje gebruiken voor de juiste vocale touch en is er Glam Tech Fashion gestyled door Huub. In de Animal Kingdom area zullen géén kinderachtige disco classics gedraaid gaan worden want het is immers 2005! “Sexxx On The Brain” electrotrance & New Wave Futurism voert de boventoon en deze wordt gebracht door de enige echte Fierce Ruling Diva.

Voeg hier performances van fantastische performers en een gezonde dosis humor bij en je hebt de ingrediënten van dé hipste club avond van Amsterdam. Steekwoorden: Super Social Amphetamine, High class, gay eclectic, try sexual, innovative, straight minded, street credible, outcast… The Outcast

…From now be metrominded

Location

Kingdom
Jan van Galenstraat 6-10
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.chemistry.nl
http://www.kingdomvenue.com