Zaterdag 12 maart presenteert Poema een 'Poema special' met het Belgische DJ-duo The Glimmers, alias Mo & Benoelie. Regelmatige lezers van DJBroadcast zullen het tweetal uit Gent inmiddels wel kennen, want ze hebben al diverse malen de loftrompet over het eclectisch draaiende duo geblazen.
Van euro disco uit de jaren tachtig tot vettige electro van nu - en alles wat daar tussen zit, zolang het maar een groove heeft - de residents van Culture Club in Gent draaien er hun hand niet voor om. Daarmee zijn ze voorlopers van een manier van deejayen die steeds meer ingang vindt.
Volgende maand verschijnt hun meest recente mix-compilatie, hun bijdrage aan de befaamde reeks DJ Kicks van het Berlijnse K7 label. Daarop staat ook hun laatste eigen productie, Cassette, die in een gelimiteerde oplage ook als 'one-sided' 12 inch op vinyl verkrijgbaar is.

De Glimmers worden ondersteund door Poema-resident Nuno Dos Santos.

Location

Poema
Drieharingstraat 22
Utrecht Centrum, Nederland

Lineup

http://www.poemaproductions.com

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  21 February 2005

  heten ze hedentendage nou "The Glimmer Twins" of "The Glimmers" ? Het "DJ Kicks" album dat in april uitkomt, wordt iig onder de naam "the glimmers" uitgebracht.

  Het komt uit op het label !K7… binnenkort een review op Groovetrackers.com :yahoo:

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  8 March 2005

  het is idd "the glimmers"geworden. Mick Jagger en Ceith Richards vonden het niet zo leuk dat zij die naam ook gebruikte…

 • nicole

  nicole

  8 March 2005

  Keith Richards dus ;-)

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  8 March 2005

  het leek me idd al sterk dat die 2 iets gedaan hadden samen…

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  8 March 2005

  de klok horen luiden…. :smoke:

Comments are closed