the sessions 12-02-2005

2005 is nog maar net begonnen, maar het belooft nu al een goed jaar te worden voor The Sessions.
Naast het feit dat het erg goed gaat met het platenlabel, (nieuwe release van C-Jay staat gepland voor Februari) is het vroeg in het jaar ook alweer tijd voor The Sessions events: maar liefst 2 in 1 week om mee te beginnen! The Sessions / Zaterdag 12 Februari / Lexion Venue, Westaan

Deze editie wordt gehouden op een locatie waar The Sessions nog niet eerder zijn neergestreken, namelijk Lexion Venue. De Lexion is na de verbouwing NOG mooier geworden, en uitermate geschikt voor een feest als deze, waar ruimte en geluid bepalend zijn voor een groot deel van de sfeer.

Ben je als progressive / tech house liefhebber nog nooit eerder hier geweest, dan is nu je kans! De dj’s die uitgenodigd zijn, behoren tot de top van de Nederlandse progressive, en organisator C-Jay heeft wederom een heerlijke line up van vrienden samengesteld:

Johan Cyber
Hij is natuurlijk bekend van zijn label Cyber Records, én van zijn eigen producties die o.a. op het label van Carl Cox zijn verschenen. Johan is momenteel bezig om de laatste hand aan zijn nieuwe mix cd te leggen, welke in het voorjaar uit gaat komen. Deze cd wordt samen met DJ Nukem uit zwitserland samengesteld: beide heren nemen 1 disc van deze dubbelaar voor hun rekening.

Fred Numf
Fred Numf is een progressive held pur sang: hij heeft releases gehad op labels als Yoshitoshi en Yo records, en hij draait over de hele wereld, van Israel tot Moskou. Ook Fred Numf maakt zich op voor de release van zijn nieuwe album, die eind februari uit zal komen: Universal Language Part 3. De releaseparty van deze cd zal ook door The Sessions gehost worden, op 18 februari in Utrecht.

Jaydee
Hij staat bekend als de Godfather van de Nederlandse house scene. Zijn track “plastic dreams” heeft hem wereldwijd een legendarische status bezorgd, en hij draait ook nu nog wekelijks in binnen en buitenland. Door de nauwe samenwerking van C-Jay met zijn “mentors” fred numf en jaydee, hebben zei al regelmatig samen gedraaid, en is “de oudere en nieuwe generatie ”perfect op elkaar ingesteld.

C-Jay
Hij is tegenwoordig hard aan de weg aan het timmeren als producer en label eigenaar. Zijn producties worden gedraaid door o.a. anthony pappa, shiloh, greg benz, ozgur can en de flash brothers. Sinds eind vorig jaar is C-Jay nu ook regelmatig te horen op 3FM. De nieuwe (en 4e) release van C-Jay staat gepland voor half Februari 2005, en zal ook een remix van Jaimy (blackhole / fatal music) bevatten. Deze track, “slag!”, is momenteel veel te horen in dj sets van o.a. shiloh en fred numf. Ook 3fm besteedt veel aandacht aan deze release.

De animaties van VJ Animotions zullen zoals je gewend bent speciaal voor deze avond gemaakt worden..! 3d visuals, op een groot scherm van deze Sessions veteraan.

In de Lexion Venue zal voor het eerst in de geschiedenis een high quality underground progressive event plaatsvinden, voor een scherpe entreeprijs, dus zorg dat je erbij bent.

Location

Lexion
Overtoom 65
Westzaan, Nederland

Lineup

http://www.thesessions.nl
http://www.lexion.nl
http://www.animotions.nl