club pepper 22-01-2005

Zaterdag 22 januari gaat het dak van Club Pepper er weer af. Sense organiseert weer een extreem sappig feest om de eerste maand van 2005 door te komen met een line-up om van te smullen! Vanaf 23 uur gaan we open en knallen we er gelijk in met Club Pepper’s resident Sebastian Davidson. Met een heerlijke sessie funky house grooves draait Sebastian op zijn bekende manier het publiek lekker warm. Met wat lossere heupen gaan we daarna van god los met dj Marnix. Na Marnix draait de franse top producer Sebastien Leger een fijne set uplifting electro beats om s ochtend’s weer voldaan en wel Club Pepper uit te wiebelen.

Marnix
Ooit begonnen als lokale trots in Haarlem onder de naam DJ Marnada, behoort hij inmiddels als DJ Marnix tot de gevestigde orde in Amsterdam en omstreken. Zijn naamsbekendheid wist hij op lucratieve wijze uit te breiden door zelf feesten te organiseren onder de naam Loveland. Deze feesten staan bekend om hun unieke locaties, welke een belangrijke rol spelen in het creëren van een ongedwongen en intieme sfeer. Het Zandvoortse zwemparadijs Gran Dorado, treinstation Haarlem en de hoofdstedelijke Beurs van Berlage zijn hier typerende voorbeelden van. Marnix heeft hiermee de afgelopen jaren een belangrijke stempel gedrukt op het uitgaansleven. Bovendien wist hij op deze manier op muzikaal gebied zijn eigen vrijheid te creëren. Voorlopig hoogtepunt vormen de drukbezochte T-Dansant's: een succesformule die voor een ware uitgaanshype op de zondag heeft gezorgd.

Marnix belichaamt nu wat Loveland is geworden. In de loop der jaren zijn evenementen zoals Rise, Loveland Loves & Rise for your Queen successen gebleken. In de weekenden draait hij in binnen-en buitenland naast (inter)nationale top DJ’s. Daarnaast is hij regelmatig in de studio te vinden, met als resultaat het verschijnen van verschillende single-releases.

Sebastien Leger
Ook de franse top producer Sebastien Leger verrast Club Pepper op 22 januari met een funky dj set! Leger veroverde in het jaar 2000 de house wereld na zijn release ‘off the wall’ op zijn eigen label Black Jack. Hierin gebruikte hij de bekende sample van de Jackson 5. Ook zijn Elesse - PopCorn Ep deed het vorig jaar zeer goed op alle festivals. Daarnaast produceerde hij tracks voor diverse wereldberoemde labels als Defected Records, Subliminal en Ovum. Leger draait in zijn dj sets graag een mix van funky beats en electro invloeden. Sebastian Leger stond onder andere eerder op Dance Valley en draaide ondere andere met dj’s als Kiko, Jimmy van de Velde (bedrock), Basement Jaxx en X-Press 2.

Een greep uit Sebastian Leger’s remix werk

- Eminence feat. Kathy Brown, Give it up, Defected
- M - So Fly "Sebastien Leger 2020 remix", Defected
- Jakatta feat. SEAL - my vision, Ministy of Sound
- Jaimy and Kenny D - keep on touchin me, Loaded

Tickets kosten vanaf januari 2005 8,50 EUR.
Hierdoor kunnen we jullie nog meer entertainment, buitenlandse dj's en verassingen bieden.

Location

Huize Maas
Vismarkt 52
Groningen, Nederland

Lineup

http://www.clubpepper.nl