In februari is het weer tijd voor de Quiksilver AirTime. Dit snowboardevenement is in 1995 begonnen met een Big-jump in Avoriaz en is uitgegroeid tot een evenement voor iedereen! Het is alweer de 10e keer, JUBILEUM! Deze week zal in het teken staan van het jubileum: vol actie en ontspanning, meer clinics en meer dj's! Een event vol extremen, een event vol feest en een event vol snowboarden.

Dit jaar voor de 4e keer naar het Franse La Plagne, echter nu met de nieuwe verbinding naar Les Arcs 1800. Daarbij is de Quiksilver AirTime niet alleen aantrekkelijk voor gevorderde snowboarders, ook voor beginners worden gratis lessen georganiseerd. Altijd al willen leren snowboarden? Dan is hier je kans om op een gezellige en sportieve manier het boarden onder de knie te krijgen.

Clinics/ Beginners les
Onder leiding van Nederlandse toprijders kun je deelnemen aan deze verruiming van je snowboardervaring. Iedereen die wil leren springen, half pipe rijden, off-piste rijden of gewoon zijn eerste bocht wil maken kan bij ons terecht. Dus Freestyle-les, freeride-clinic en natuurlijk diverse jumps en spines.

De feesten
Ieder jaar gaan er bekende dj's mee met de Quiksilver AirTime. Net als vorig jaar zullen onder andere Love2party, Soundarchitecture en Subtronics meegaan met platenkoffers vol house, techhouse, elektro beats en een vleugje techno. Natuurlijk hebben we ook reggae-, hiphop-, drum&bass-, house-, soul- en funk-dj's bij ons. Net als met het snowboarden hebben we voor elk wat wils. Welke dj's er precies mee gaan, wordt later pas bekend gemaakt, maar het wordt natuurlijk weer de moeite waard. Bij goede weersomstandigheden zal er af en toe zelfs op de piste gedraaid worden.

En verder…
Elke dag de speciale AirTimes-krant met het laatste nieuws en foto's. Deze Daily AirTimes wordt iedere avond in je appartement gebracht en houd je op de hoogte van de sneeuwcondities, weersverwachting, party's en snowboardlessen voor de volgende dag. Niets moet, alles mag. En dankzij de AirTimes hoef je in ieder geval niets te missen.
En hopelijk net als vorig jaar weer lekker weer…

Prijs voor deze hele week slechts 380,- Euro voor beginners (beginner deal) en 330,- Euro voor niet-beginners (regular deal)!

Prijs inclusief
- Royal Class Busreis
- 7 nachten appartement
- Liftpas les Coches/Montchavin (beginner deal)
- Liftpas Grande Plagne (regular deal)
- 10 uur snowboardles (beginner deal)
- Activiteiten
- Avondprogramma
- Quiksilver AirTime T-shirt

De appartementen
In samenwerking met Ski & Surf Company beschikken we in La Plagne - Les Coches over een eigen gebouw waarin de ongeveer 250 Airtime-gangers overnachten. De appartementen van Pierre & Vacances (zie onder voor een omschrijving) bevinden zich op 5 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Les Coches en zijn allen afgelopen zomer gerenoveerd! Ligging direct aan de piste en naast de gondellift. In het appartementengebouw bevindt zich een receptie, waar je wordt geholpen door onze reisleiding. Tevens beschikken wij op de begane grond van het appartementen-gebouw over een bar en een ski- en snowboardcentre.

http://www.love2party.nl/article/article.asp?art_id=3884

Location

Diverse locaties in La Plagne

La Plagne, Frankrijk

http://www.love2party.nl
http://www.soundarchitecture.nl
http://www.airtimevents.com