SHAMANTRANCE is de wegbereider voor Goa-trance in Leiden. Zeven jaar geleden begonnen de organisatoren met het geven van kleine feesten in huiselijke sfeer en in de Bar&Boos (Leidens bekendste en langstdraaiende kraakkroeg, respect!). Algauw konden ze met hun wervelende mix van full-on, psychedelische Goa-trance en moddervette blacklight fluo-decoratie ook terecht in de AusbollaH (Blauwe Aanslag) in Den Haag (helaas ontruimd en gesloopt). Daar werd in drie jaar tijd een geweldige naam opgebouwd. Shamantrance-feesten stonden en staan nog steeds garant voor een volle zaal en een super-relaxte sfeer.
SHAMANTRANCE bestaat uit Exit 11 en 100% Sisi (naar verluidt is 100% Isis zeer vereerd met deze
vernoeming). Goamoa is een vertrouwde vaste kracht wiens hulp vaak wordt ingeroepen maar die tevens zeer druk is met zijn eigen soundsystem "Armageddon Afterparty". Vincent wordt tevens vaak uitgenodigd door Shamantrance. Hij wordt ook wel de nestor van de Goa-trance in de randstad genoemd.

Goa-trance staat voor dansen, dansen en nog meer dansen (ook al doen je voeten zeer)! Het decor van de zaal wordt verzorgd door Shamantrance in samenwerking met het beroemde Topaze uit Den Haag en Cosmic Combination uit Leiden.

Location

LVC
Breestraat 66
Leiden, Nederland

http://www.shamantrance.nl