De sexy house van RUSH krijgt op vrijdag 19 november in de Off_Corso Rotterdam een edgy tintje met het debuut van Benny Rodrigues. Deze populaire Rotterdammer staat er om bekend net zo makkelijk een stevige house als een funky techno set weg te geven. Daarnaast zullen de chief rockers van de Nederlandse house scene Victor Coral & Brian S. beide achter de decks plaats nemen. Rotterdam wordt weer raw, urban en sexy!

“Benny is een zeer getalenteerde dj en ik vind het ook te gek om hem in zijn hometown een house set te horen draaien,” vindt Victor Coral, die persoonlijk met Benny aan kwam zetten. Ook Robbert den Haan, organisator/promotor van RUSH in Rotterdam kijkt uit naar het debuut van de sympathieke Rotterdammer. “Hij vertegenwoordigt de Rotterdamse sound en draait lekker stevig. Op de laatste LuxuRUSH hoorde ik hem en toen draaide hij te gek, de man heeft echt super skills.”

De vorige twee edities waren op de avond uitverkocht. Aan de deur moesten toen behoorlijk wat mensen teleurgesteld worden omdat er niemand meer bij kon. Om er zeker van te zijn dat je er bij kan zijn, wordt er door de organisatie geadviseerd snel te zijn met het kopen van een kaartje in de voorverkoop. De verwachting is namelijk dat het deze keer weer hard zal gaan. De voorgaande keren dat RUSH in de Off_Corso was waren stuk voor stuk memorabele avonden. Het is een tijd geleden dat er zo’n goede happening house avond in Rotterdam is. Wij hebben hem al in onze agenda gezet en zijn er zeker weer bij!

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.bennyrodrigues.com
http://www.off-corso.nl
http://www.chemistry.nl