dejanu 20-11-2004

Onlangs zorgde de Supernatural crew nog voor een dampend Paradiso tijdens een uitverkochte editie van "Funky Musique" in de Amsterdamse poptempel en op 20 november zullen de Funk Soul Brothers wederom neerstrijken in onze hoofdstad. Ditmaal voor de eerste editie van de "Deja Nu Seventies Cruise".

Het begint allemaal wanneer je aan boord stapt van de "Ocean Diva" die door de dames en heren van Supernatural voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot "Deja Nu Seventies Cruise". Een gloednieuw concept met DJ’s die warm en diep gaan, veel filmische, seventies invloeden en een grote dosis humor.

Ga mee terug in de tijd en waan je in de wereld van van Fear and loathing in Las Vegas, Russ Meyer, Larry Flint, Boogie nights, Studio 54 en Big Lebowsky. Een reis met Funky Visuals op het witte doek, warme dekens van rood licht, 8 mm movies in een mix van film-dance-eten-drinken en varen… Onderweg kun je jezelf uitleven op de dansvloer, de aanwezige funky pingpongtafel, soulfull twister of retro-sjoelbak. Verder overal lekkers van zoet : eet – en drinkbaar. Slurp aan een cocktail of verorber wat oesters, prikkel de wazige, vage en onderbelichte kanten van de geest met psychedelische laagjes Supernatuurlijke rariteiten en vergaap je aan de theater acts die aan boord van het schip aan je voorbij trekken.

Tientallen acteurs zullen actief zijn op dit Seventies Schip en later zal de Supernatural crew samen met VJ's Out of Order de sfeer compleet maken. Het hoogtepunt wordt bereikt wanneer de dj’s met de warmste sounds aan boord stappen:

Ian Pooley, Jazzanova, Madskilzz, Svendex

Verwacht een combinatie van latin, funk, jazz & funky deephouse . Je kunt er eten, drinken, liggen, hangen, dansen, relaxen, uitleven, kijken naar theater en film, sferisch plassen, verdwalen, gefilmd worden, jezelf zien in rare spiegels, cocktails slurpen, oesters naar binnen werken, spelen met vuur en afblussen met Wodka…Tot het schip weer aanmeert en je weer terug bent in het NU.

Boarding : 22.00 - 24:00 (Be on time! )
Cruise : 24:00 - 04.00
End : 05:00

Route: Ocean Diva

Vanuit alle richtingen:

Volg de Ring A-10 West. Neem de afslag S-102 richting IJmuiden.
Voor het Telegraafgebouw rechtsaf slaan, de Radarweg in.
Vervolgens neemt u de 5e afslag linksaf (havens 4036, Radarweg 30). U ziet de OCEANDIVA hier vandaan al liggen. De naam van het schip staat op de schoorstenen op het bovendek. U rijdt direct door het hek de parkeerplaats op en kunt aan de kade bij de loopplank parkeren.

Voor de routeplanner kunt u het adres: Radarweg 30 Amsterdam gebruiken.

Location

Ocean Diva

Onbekend, Nederland

Lineup

http://www.dejanu.nl
http://www.supernatural.nu

Comments

 • Goedie

  Goedie

  18 October 2004

  Leuk feessie! Wil discosjoelen en funky pingpongen &)

 • Michael

  Michael

  18 October 2004

  Godver de Porn Brothers bestaan al! Moeten Gijs en Geert weer een nieuwe naam verzinnen :r

Comments are closed