sublime 27-11-2004

Na de vorige, zeer geslaagde internationale editie van Sublime, deze keer een nationale line-up om trots op te zijn! Allereerst hebben we Joost van Bellen, een levende legende die al jaren vol passie aan de top van de Nederlandse dance-scene meedraait. Hij introduceerde in 1987 house-muziek aan het Nederlandse publiek in de legendarische club Roxy, die hij later ook runde en mee groot maakte. Sindsdien organiseerde hij feesten als Loveball en Speedfreax en draaide in zowat elke club in binnen- en buitenland. Altijd hield Van Bellen zijn oren open voor nieuwe muziek. Vandaar dat hij sinds kort feesten onder de naam "RAUW" organiseert, waarbij acid house, dirty disco, hardrock en old school hiphop worden gemixed met de nieuwste dance en electro. Laat dat nu net perfect bij Sublime passen!

Daarnaast ontbreekt natuurlijk Sublime host max 404 ook op deze editie niet! Sinds afgelopen zomer is zijn ster snel rijzende, zo bracht hij als de helft van het duo "Clashing Egos" het internationaal goed gewaardeerde album "rubicon" uit (een persoonlijke favoriet van Laurent Garnier!). Samen produceerden ze ook de single "Jean Winner - Alive and kicking", een explosieve electroclash-plaat die begin november uitkomt op het Belgische "Eskimo recordings".

Tenslotte draaien in het Effenaar café de DJ's van de Glasgowse underground club "The Unit" hun lekkerste chill-out muziek.

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl