Na een zomer vol festivals is het weer tijd om terug te keren naar de intimiteit van de kleinere kwaliteits feestjes. In een vernieuwde basement zullen deze keer niet de minsten plaatsnemen achter de draaitafels van de beruchte strictly techno organisatie. Als 1 van de headliners is vanavond niemand minder dan BILLY NASTY uitgenodigd om zijn kunsten te vertonen. Deze getalenteerde muziekwizard heeft al heel wat jaartjes achter de decks erop zitten en zal dan ook het beste uit de kast trekken om een onvergetelijke set neer te zetten. Met labels als Tortured Records en Electrix achter zijn naam staat hij al een jaartje of 10 in de absolute top van de techno helden die deze wereld rijk is. Hij is een veel gevraagde dj overal ter wereld en we zijn dan ook erg blij dat hij weer eens naar het Rotterdamse komt. Zo’n 7 jaar geleden was ST de eerste die zijn kwaliteiten zag en hem naar Rotterdam haalde.
METROLINE is een producers duo waarvan de draaiende kracht vanavond zal optreden, met releases op o.a. Patterns en Highland Beats hebben ze in korte tijd laten weten dat ze aanwezig zijn. Verwacht vette funk en pompende grooves in het repertoire van deze vinyljunkie.
Uiteraard ontbreken de residents van strictly niet op deze avond. PERRY is na zijn pompende set op lowlands er weer helemaal klaar voor en de tegenwoordige in Kiev wonende MICHEL komt speciaal deze editie overvliegen om gezamelijk met hem de laatste uurtjes te spinnen. De vaste bezoekers van ST weten wat dit betekent : alles los !!!
Het visuele gedeelte komt deze keer van SEMTECH en zij staan bekend om hun enigzins aparte benadering van visuals….check it out…Al met al weer een full on techno avond waar de vonken van af zullen springen…don’t say we didn’t warn u….

Location

Nighttown
Westkruiskade 26-28
Rotterdam, Nederland

Lineup

www.nighttown.nl